Konačno pobijedio i bez bolje polovice: JURI BARTULIĆU „POJEDINAC“ BEZ LARE

Žuri, Bratimu i Brkiću „fair play“ potez godine: NIKOLI ŠAMADANU PRVO FINALE !
11 studenoga, 2016
Zelanka, Makarska: NAKON TROJKI I PAROVA, SLIJEDI POJEDINAC
12 studenoga, 2016

Konačno pobijedio i bez bolje polovice: JURI BARTULIĆU „POJEDINAC“ BEZ LARE

jure-bartulic-8

“Gogi” i Jure Bartulić

Već smo na dugo i na široko pisali o fantastičnom turniru mješovitih parova u Žrnovnici. Tamo se mlada nada Jure Bartulić iznenađujuće probio do titule, što je u tom trenutku bilo veliko iznenađenje. Razlog tome je, kasnije se ispostavilo, Lara Bogdan (sada već Bartulić) i njene bravurozne izvedbe u terenu. Od tada Jure naprosto ne zna za pobjedu. Bilo je pokušaja na Klisu, Stobreču, Žrnovnici i na još mnogim drugim balotaškim destinacijama.

Jedan od „balotaških manekena“ u Jesenicama je u sklopu pojedinca stigao do 2:1 pobjede nad popularnim Gogijem iz Podstrane. U poluprijeteljskoj utakmici i odličnoj atmosferi u Jesenicama, na kraju je velikoj seriji poraza stigao kraj, a Jure je konačno pokazao da mu za pobjede nije nužno potrebna njegova Lara.

Radić i Braco uspješni:

Po nekim mišljenjima dva najbolja mesara među balotašima, regija konačno ima priliku gledati unutar iste ekipe. Sklapanje momčadi na relaciji Split – Sinj nije od danas, a Radić i „Braco“ predstavljaju upravo jednu takvu kombinaciju. Momci su u teškoj utakmici pobijedili legendarnog balotaša iz Stobreča Matu Ćirka Baju u paru sa Jokom Ravlićem rezultatom 2:1, na način da je treći set završio jako tijesnih 16:14. Braco je igrač sa iznimno dobrom percepcijom igre i u istoj može odigrati baš sve, dok je Radić igrač sa jako istančanim valjačkim osjećajem za balotu. Stoga, ovaj dvojac pobjedom nije niti blizu rekao svoje zadnje u turniru.

braco-radic-joko-baja

S lijeva na desno: Baja, Joko, Braco i Radić

Comments are closed.