KOPRIVNO 2019: Fabo, Jure Kerum, Ante Plazonja, Toni, Roko i Roko u finalu !

„ŽUJA 2019“ I PUT KA SINJU: Veliki povratak Mladena Šimića Šimkea
26 srpnja, 2019
FINALE – KOPRIVNO 2019: Može li Toni Bašić odlučiti veliku utakmicu?!
27 srpnja, 2019

KOPRIVNO 2019: Fabo, Jure Kerum, Ante Plazonja, Toni, Roko i Roko u finalu !

Roko Mužinić i Roko Žure

Svi se sjećamo Tetića, Damira Mužinića, Siniše Aničića i Marka Aničića, od prošle godine kada su okrenuli nestvarnih 0:1 i 7:15 protiv Damira Pirića i Luke Žure za povijesno slavlje. Što tek reći za dva polufinala ove godine.

Najbolja kombinacija u balotama Petar Bilokapić i Luka Žure je naletila na disponiranog Antu Plazonju, Fabjana Barića i Juru Keruma. Koprivno je naprosto stvoreno za neizvijesna nadmetanja u Bakelitu. Plazonja je dominirao cijelom utakmicom. Barić i Kerum su se izmjenjivali na poziciji „dva“. Petar i Luka su stigli do trećeg seta, međutim premalo za pobjedu. Ante Plazonja, Fabjan Barić i Jure Kerum su na kraju slavili rezultatom 2:1.

U drugom polufinalu su Roko Aljinović i Roko Žure bolje otvorili utakmicu protiv Dine Botice, Vele Maretića i Ivana Šošića Rica. Ekipa Rico se također dokopala trećeg seta, međutim Roko i Roko su ponudili više od igre za 2:1 zasluženu pobjedu. Treći igrač kod pobjednika Gabrijel Miketek nije ulazio u igru.

Veliko finale se igra danas u 19 sati. Finale ekipa koje nitko ovdje nije očekivao. Nije očekivao nitko ni Tetiće. Drugu godinu za redom u Koprivnom ćemo gledati neke nove junake, neke nove prvake.

Fabjan Barić, Jure Kerum i Ante Plazonja

Comments are closed.