FINALE – KOPRIVNO 2019: Može li Toni Bašić odlučiti veliku utakmicu?!

KOPRIVNO 2019: Fabo, Jure Kerum, Ante Plazonja, Toni, Roko i Roko u finalu !
27 srpnja, 2019
ROKO ŽURE I ROKO ALJINOVIĆ: „Autsajderi“ ili „šutljivi favoriti“ i sukob stilova?!
27 srpnja, 2019

FINALE – KOPRIVNO 2019: Može li Toni Bašić odlučiti veliku utakmicu?!

Toni Bašić i Marko Plazonja

Kakav nas samo spektakl danas očekuje u finalu Koprivnog. Pečenja, soparnici, muzika za publiku i igrače. Događaj za pamćenje, pod organizacijskom palicom jednog od najboljih organizatora nadmetanja u „Bakelitu“, ako ne i najbolje, Luke Žure. Nijednom Žure u organizaciji nije zakazao, pa je današnji „event“ naprosto zicer.

Što se igrališta tiče, najavu utakmice pogledajte OVDJE, a „X faktor“ finala će nedvojbeno biti, ne drugi, ne treći, nego četvrti igrač jedne od ekipa. Sa Jurom Kerumom, Antom Plazonjom i Fabjanom Barićem u ekipi je i druga balota Dubrave, Toni Bašić.

Toni je zaista pravi igrač, njegova ljubav prema igri je neupitna, ali za dostići rezultate legendarnog dubrovskog „broja 1“ Anđelka Domikulića Đela će mu trebati godine. To je što se tiče rezultata, a za dostići Đelinu ljubav prema balotama mnogima trebaju životi, jer se radi o čovjeku koji igru voli najsnažnije od svih balotaša uopće, po mnogim mišljenjima. Ipak, sve navedeno ne znači da Toni Bašić neće ući u igru u jednom trenutku utakmice i odlučiti ovo veliko i važno finale.

Bašić posjeduje neke komparativne prednosti u tehnici pucanja u odnosu na svoje sugrače u smislu nešto daljeg izbačaja balote, koji bi na zahtjevnim terenima Koprivnog mogao biti vrlo važan parametar. Također, Toni zna kvalitete svih finalista i zna da je više nego sposoban odlučiti utakmicu u ovakvom odnosu snaga, što bi moglo pozitivno utjecati na njegovo samopouzdanje. Osim toga, jako vjerovatno neće otvoriti meč, što će mu sačuvati svježinu za posljednju dionicu utakmice ukoliko u istoj bude sudjelovao. Sve opcije danas su otvorene, utakmica je „must watch“, a Toni će na finale doći spreman.

Comments are closed.