NAJSNAŽNIJI GRAND SLAM ZASADA: Karlovačko, Studenac, CB Jure, Ziko i kultna trojka Omiša

Završnica 1.HJBL – srijeda 14:00: SDŽ – VARGON I SINJ – JADRANOVO
23 travnja, 2019
Pakira kufere: JURE STANIĆ STIŽE IZ INOZEMSTVA NA TROJKU OMIŠA !
24 travnja, 2019

NAJSNAŽNIJI GRAND SLAM ZASADA: Karlovačko, Studenac, CB Jure, Ziko i kultna trojka Omiša

Dok su oči dalmatinske javnosti uperene u završnicu juniorske boćarske lige koja se 24. i 25.4. igra u Bastu i Sinju, kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest o početku trojke u Omišu. Zbog čega?!

Nadmetanje sa najviše bodova u godini po „dalmacijabalote.com“:

Nevjerovatan, ali istinit podatak kaže da će koeficijenti za trojku Omiša biti 15/7/3/2. Obzirom da nadmetanje donosi bonus bodove za prvake i finaliste, igrači koji osvoje prvo mjesto na Rankingu igrača zaslužiti će po 2500 bodova. Igrači koji osvoje drugo mjesto na Rankingu igrača zaslužiti će po 1200 bodova. U prijevodu, mnogo toga će trojka Omiša krojiti kada su u pitanju sportske bitke za najboljeg balotaša Dalmacije za godinu u igri sa špondama i gumom i mnogo toga će se nakon nje znati. Nadmetanje među balotašima nosi naziv balotaški Wimbledon već desetljećima pa će i ove godine sponzori i donatori opravdati očekivanja igrača. Karlovačko i Studenac market rade odličan posao, u to nema dvojbe.

Prijavu ekipe za trojku (3+1) je moguće izvršiti na kontakt 098/262-783 – Nediljko Ribičić Ziko, do 5.5.2019 kada je i izvlačenje parova.

Comments are closed.