Pakira kufere: JURE STANIĆ STIŽE IZ INOZEMSTVA NA TROJKU OMIŠA !

NAJSNAŽNIJI GRAND SLAM ZASADA: Karlovačko, Studenac, CB Jure, Ziko i kultna trojka Omiša
24 travnja, 2019
Rasplet 1.HJBL: SDŽ BOLJA OD VARGONA – JADRANOVO FAVORIT ZA NASLOV
25 travnja, 2019

Pakira kufere: JURE STANIĆ STIŽE IZ INOZEMSTVA NA TROJKU OMIŠA !

Popularnom Johnu iz Švedske je isključen telefon najranije jutros. Međutim, nije se dugo čekalo na reakcije poznatih balotaša diljem regije na broj bodova u Omišu.

Pažnja dalmatinske javnosti usmjerena je na završnicu juniorske boćarske lige, Sinj i Bast. Ipak, iz Mostara stižu vijesti da je Jure Stanić spakirao stvari te da dolazi na trojku Omiša na kojoj su sponzori ponudili igračima nestvarne uvjete.

Jure Stanić je jedan od igrača koji su svojevremeno najviše obećavali kada je balotanje sa plastičnim balotama u pitanju. Osvojio je Žuja kup dva puta, Rogoznicu dva puta i još 15-ak manjih nadmetanja. Ipak, odabir fakultetskog obrazovanja Juru je odveo u jednom drugom smjeru. Uslijedila je pauza i jako rijetko pojavljivanje na touru. Do danas! Jure nas je odmah nakon objave o bodovima u Omišu kontaktirao: „Toliko mnogo bodova za svega nekoliko utakmica. Ništa lakše. Pakiram stvari i eto me u Omiš. Po titulu!“ – jasan je bio Jure Stanić.

Objektivi kamera Juru su uhvatili doslovno prilikom izlaska iz studentskog kampa (vidi fotografiju). Stanić je nakon izlaska završio obraćanje javnosti: „Podržavam mlade da studiraju. I mene uskoro čeka diploma, ali nakon što osvojim Omiš. Desetak vrhunskih turnira je pokazatelj da balote idu u boljem smjeru i čim se permanentno vratim u Dalmaciju, vraćam se Bakelitu, a uz njega i Raffi. Teško da stignem biti vrhunski igrač u Volo boćanju, ali plastične balote u svim varijantama je ono u čemu želim biti konkurentan.“

Kako će se razvijati karijera još uvijek mladog Jure Stanića, vrijeme će pokazati, a trojka Omiša će očito biti trojka za pamćenje.

Comments are closed.