Legenda i „Čondić 2+1“: MATE KESIĆ PONOVNO BRILJIRA KAO LICE BALOTANJA

Organizator časti jelom sve prisutne: VELIKO FINALE DICMA U PETAK U 17:00
17 listopada, 2017
Dva velika finala: MORA, VUK, DADO, ŽIKA I ZVIJEZDA U NASTAJANJU ZDRAVE LIJIĆ
21 listopada, 2017

Legenda i „Čondić 2+1“: MATE KESIĆ PONOVNO BRILJIRA KAO LICE BALOTANJA

mate-kesic-8

Legendarni balotaš i boćar Mate Kesić ponovno je u centru pažnje balotaške javnosti. Za to su dva jako važna razloga, a Mate ništa ne prepušta slučaju.

Naime, Kesić (između ostalih, cijeli je niz boćara koji su napravili isto, a o kojima ćemo pisati naknadno) se potpuno stavio na raspolaganje juniorskoj ekipi boćarskog saveza Splitsko dalmatinske županije i najavio da je za djecu, za mlade boćare spreman izdvojiti i dio vremena i dio bogatog balotaškog znanja i sve to u sklopu povijesne prve juniorske hrvatske boćarske lige koja starta ove godine.

Osim toga Kesić najavljuje veliko nadmetanje parova (2+1) u Kaštelima (Čondić) po uzoru na prošlogodišnje. Letvica, u smislu broja bodova je podignuta upravo na onu razinu na koju je istu podigao i fantastični organizator u Turjacima („104“). U prijevodu radi se o dva balotaška nadmetanja koja će ovu zimu nedvojbeno igračima donijeti najviše bodova u „Poretku igrača“. Također, sve sudionike Kesić časti večerom kao i prošle godine. Prijavu je moguće izvršiti na kontakt 091/ 537-4621  .

Jedino što ostaje pod upitnikom je to dali će Tomislav Plazonić, koji je do ovog momenta najbolji igrač parova u Omišu (o tome više naknadno) uspjeti zadržati vanserijsku formu i u Kaštelima. Formu koja datira još od finala Žuje. Ako tome bude tako onda su on i Ante Božić (ako zaigraju zajedno) favoriti nadmetanja broj 1. Jedva čekamo.

Comments are closed.