Legendarni Ivo Baja Perić na djelu: OPET USPJEŠAN ZDRAVKO TADIĆ SA SLIMENA

Prva, povijesna balotaško-novinarska taktika: OPET ROMEO TOMAŠ, RODIĆ I ŠVABO
4 siječnja, 2017
NAKON TROJKI, KREĆU PAROVI (2+1) U BASTU: Baso nezaustavljiv u Jesenicama
7 siječnja, 2017

Legendarni Ivo Baja Perić na djelu: OPET USPJEŠAN ZDRAVKO TADIĆ SA SLIMENA

slobodan-bralic-ivo-baja-peric

Slobodan Bralić i Ivo Baja Perić

Već smo govorili da legendarna „Braća Perić“ (tri sina i otac) zaslužuju opširnu igračku priču obzirom na uspjeh u bakelitu koji su imali u prošlosti. Njihove titule ostat će zauvijek i zlatnim slovima upisane u bogatu povijest ove igre, a istih smo se dotakli prilikom objave o „snajperski“ preciznom pucaču iz dinastije Perić, Mariu Periću. Priču o njemu i „jednim legendarnim i nikada prežaljenim narančastim balotama“ javnost je već vidjela, a sada je prilika za upoznavanje drugog brata, i to Ive Baje Perića (Joško Perić je treći brat iz dinastije Perić).

Ivo se jučer pojavio u Jesenicama u sklopu pobjede nad također „na široko“ poznatim balotašem koji igra otkad „zna za sebe“ Slobodanom Bralićem. U neizvijesnoj utakmici punoj preokreta Ivo Perić je bio bolji takmac, te tako ostvario plasman u sljedeći krug.

Njemu se u drugom meču pridružio Zdravko Tadić koji je savladao domaćeg asa Marka Putnika u jednako neizvijesnom meču. Za pravog ambasadora balota, Romea Tomaša, tu nema ništa neobično, obzirom da je Tadić finalist prošlogodišnjeg turnira parova.

Neke glasine u balotaškim kuloarima i među igračima kažu da Tadić i Baja u sljedećem krugu idu jedan na drugoga, iako nam to nitko od odgovornih u Jesenicama nije potvrdio, ali ako je tome tako čeka nas zaista spektakl u kojem bi Baja čak bio u svojevrsnoj i blagoj prednosti pred uvijek borbrnim Tadićem, a publika Jesenica bi se tako oprostila od barem jednog od svojih miljenika, tko god na kraju to bio.

zdravko-tadic-marko-putnik

Zdravko Tadić i jeseničani

Comments are closed.