Liga „Kalaš“ kreće: LIGA SOLIN PONUDILA VELIKO IZNENAĐENJE NA OTVARANJU

Sinjski dvojac u naletu i završnica Glavica: JOKAC I TENDŽERA MEĐU OSAM
21 listopada, 2016
Što nas čeka do kraja Hana: PUTNIK, MODRIĆ, TENDŽERA ILI VUKAN, MORA, VUK
22 listopada, 2016

Liga „Kalaš“ kreće: LIGA SOLIN PONUDILA VELIKO IZNENAĐENJE NA OTVARANJU

niksa-armanda-denis-kovacevic-mirko-armanda-frane-ramljak

Nikola Armanda, Denis Kovačević i Mirko Armanda

Liga u Solinu o kojoj smo već pisali prije otprilike mjesec dana je krenula i nadmetanja su u punom jeku. Već na njenom startu se desilo veliko iznenađenje. Naime, Nikša Armanda, Mirko Kovačević i Mirko Armanda su na krilima odličnih rezultata sa Koprivnog i Konjskog, rezultatom 2:0 pobijedili ekipu predvođenu Ivanom Ikom Palaversom i Matom Paveškovićem.

Istini za volju, Pavešković i Palaversa već dugo nisu izgubili, a s obzirom da se radi o ligaškom nadmetanju, poraz je moguće ispraviti u idućim utakmicama. Ono najvažnije za njih su dva četvrtfinala i to Kacunar, pa Omiš. Momcima je titula u Omišu izrazito bitna, s obzirom da bi i jednom i drugom bila prva u karijeri. Stoga, u tim utakmicama ih balotaška publika očekuje u stopostotno izdanju.

Liga u Kalaša konkurentna kao nekad:

Osim lige u Solinu, liga u Kalaša pobudila je jako veliko zanimanje. Ono što je specifično jest da već u ovom trenutku u njoj sudjeluje, jako vjerovatno po nekim saznanjima, najmanje 11 igrača sa “Rankinga 2015” i budućeg “Rankinga 2016” (računajući igrače koji će sigurno biti dio njega). To znači da će po „Kriterijima 2017“ liga biti bodovana za „Ranking 2017“. Ukoliko se zaista dogodi „posjeta“ od strane onih nominalno najkvalitetnijih igrača, liga je na tragu najljepših vremena iz svoje duge i bogate povijesti. Ždrijeb grupa očekujemo uskoro i to posredstvom vječito informiranog doajena i legende balota Roka Mužinića (inače, novo pojačenje ekipe “Pekara Marin” za novu sezonu), koji je zapise tradicionalno vršio na samom ždrijebu.

roko-muzinic

Roko Mužinić – novo pojačanje “Pekare Marin”

Comments are closed.