Što nas čeka do kraja Hana: PUTNIK, MODRIĆ, TENDŽERA ILI VUKAN, MORA, VUK

Liga „Kalaš“ kreće: LIGA SOLIN PONUDILA VELIKO IZNENAĐENJE NA OTVARANJU
22 listopada, 2016
Poznat prvi finalist Hana: U GLAVICAMA “GLJEV”, JANKO DEVIĆ I IVICA BILOKAPIĆ
23 listopada, 2016

Što nas čeka do kraja Hana: PUTNIK, MODRIĆ, TENDŽERA ILI VUKAN, MORA, VUK

Ante Tonći Vukan

Ante Tonći Vukan

Potravlje i Brnaze su završile, još nekoliko sinjskih turnira bi do 15.11.2016 trebalo biti gotovo, a među njima i Han. Zemljani teren Hana je zaista nešto fantastično, a nema poznatog balotaša koji za njega nema samo riječi hvale. Odlični turnir na Hanu je stigao upravo na njega, s obzirom da se završnica igra isključivo na „zemlji“.

Na jednoj strani ždrijeba nas očekuje ekipa koju predvodi Marko Putnik protiv Joška Modrića Jokca i Daria Tendžere Grena. Grenu i Jokcu se ove godine „otvorilo“. Sve su to zaslužili dvoznamenkastim serijama pobjeda u odličnoj igri. Rijetki porazi koštali su ih pokojeg turnira. Međutim, sada se od njih očekuje korak više, možda baš na Hanu, što bi bila prava kruna sezone.

Na drugoj strani ždrijeba Ivan Bašić Mora i „Vuk“ čekaju boljeg iz zaostalog meča. Prije tog meča posvetimo se malo prvospomenutom dvojcu. Bez obzira što ih čeka najteži mogući protivnik u polufinalu, ništa nas neće čuditi ako Mora i Vuk podignu onaj najcjenjeniji pehar i uzmu prvo mjesto. Bašić je vječito kondicijski spreman, a momci mogu pobijediti baš svakoga.

Oni će za protivnike imati pobjednika zaostalog meča u kojem se sastaju Petar Bilokapić i Veljko Maretić protiv Ante Tonća Vukana, koji po najnovijim informacijama muku muči sa ozljedama zbog duge i naporne sezone, te Luke Žure i Mate Kesića. Čeka nas uzbudljiva i nepredvidiva završnica.

Comments are closed.