Loše vijesti za dalmatinsko boćanje: ODUSTAO OD ULAGANJA U BOĆARSKI KLUB !

Četverostruki prvak ! NAKON 2 RAFFA TITULE, OSVOJIO I 2.VOLO TITULU PRVAKA HRVATSKE !
12 travnja, 2022
Kultna trojka (3+1) Omiša: JURE STANIĆ I FINALE 29.06.2022 NA SV. PETRA !
12 travnja, 2022

Loše vijesti za dalmatinsko boćanje: ODUSTAO OD ULAGANJA U BOĆARSKI KLUB !

Ivan Galić i Matejas Jozipović

Već nekoliko mjeseci u dijelu boćarskih zaljubljenika kruži informacija kako jedan zaljubljenik u boćanje u Dalmaciji ima namjeru u dva četverogodišnja ciklusa u boćarski klub uložiti oko 4 milijuna kuna, računajući omladinske ekipe i seniorsku momčad. Dakle, radi se o periodu od osam godina.

Ipak, kako se radi o čovjeku koji je navijao za Biston tokom završnice, loša vijest je da je projekt stavljen na čekanje. Naime, naši izvori nam tvrde da će ideja ponovno biti stavljena na razmatranje onda kada Biston, na jedan način, posustane.

Nije dobro da ne dolazi do ulaganja u boćanje u svakom slučaju. Ipak, kako Biston na svom rosteru ima gotovo sve ponajbolje igrače Dalmacije, ova odluka je najvjerovatnije, osim navijačkih parametara, uvjetovana i činjenicom da bez obzira na financijska sredstva, na tržištu neće biti igrača. Matejas Jozipović je postigao ono što su mnogi prije njega u Dalmaciji htjeli, ali nisu uspjeli, a očito i ono što će određeni i probrani boćarski zaljubljenici u budućnosti htjeti postići.

Comments are closed.