Četverostruki prvak ! NAKON 2 RAFFA TITULE, OSVOJIO I 2.VOLO TITULU PRVAKA HRVATSKE !

Hitac za antologiju: MARINO MILIČEVIĆ SA ZVUKOM SIRENE !
10 travnja, 2022
Loše vijesti za dalmatinsko boćanje: ODUSTAO OD ULAGANJA U BOĆARSKI KLUB !
12 travnja, 2022

Četverostruki prvak ! NAKON 2 RAFFA TITULE, OSVOJIO I 2.VOLO TITULU PRVAKA HRVATSKE !

Matejas Jozipović i Luka Jozipović

Još se ne sliježu dojmovi nakon finala prvenstva Hrvatske u kojem je BK Biston pobijedio BK Istra Poreč sa 15:11. Čestitke pristižu sa svih strana.

Balotaši Dalmacije su desetljećima vapili za jednim vrhunskim klubom u Volo boćanju, što su na kraju i dočekali. Skup vrhunskih igrača iz Dalmacije sa jednim pojačanjem u liku i djelu Marina Miličevića je u jednu ekipu sastavio Matejas Jozipović.

Miro Mihaljević, Vedran Crnčević i Ivan Galić su najduže u klubu. To su igrači koji su završnicu odigrali na gornjoj crti svojih mogućnosti. Matejas je sa njima najduže. Način na koji je Galić odreagirao pri ulasku u posljednji par, kao i moć kapetana Crnčevića će ući u povijest boćanja u Dalmaciji. Kada bi odlični Maro Bajo pokazao male znake pada, zbog ozljede koljena, Galić bi odreagirao savršeno.

Nema sumnje da je Matejas Jozipović dobio novi motiv. Naprosto ga ide na svim sportskim poljima. Podsjećamo, Matejas je dvije godine uzastopno sa BK Gorčina osvojio 1.HRL (Prvu Hrvatsku boćarsku raffa ligu) te dvije godine uzastopno najelitniji rang Volo boćanja u Hrvatskoj.

Comments are closed.