„Lov“ na Vrgorčane počinje: KREĆE SUPERZANIMLJIVI BAST OPEN 2016

Odgođeno finale u Dicmu: UNUK DOMINIK TADIĆ I „DID“ BOŽO RIBIČIĆ USPJEŠNI
27 studenoga, 2016
16 najboljih u 2016 i derbi Jesenica: ĆIBO, ŠUŠAK I STIPE RUŠČIĆ DO TROFEJA
29 studenoga, 2016

„Lov“ na Vrgorčane počinje: KREĆE SUPERZANIMLJIVI BAST OPEN 2016

Vrgorčani naslovna

Klinac, Tolj, Vuković i Mihaljević

Još nam je u svježem sjećanju dominacija vrgorčana sa početka sezone i odličan turnir u Bastu. Njega su obilježili Miro Mihaljević, Ante Vuković, Veseljko Tolj i Željko Klinac. Također, fantastičan je bio i Neven Jelić, koji je tada dobio i nadimak „Brisač zvijezda“ zbog svih velikih igrača koje je „nanizao“ do finala. Dali će se pojaviti neki bolji od njih, barem kada je Bast u pitanju, ostaje nam da vidimo.

Turnir trojki (3+1) u Bastu počinje 10.12.2016. Svi zainteresirani se mogu javiti na kontakt 098/786-421, Neven Jelić.

Biston Brela i posljednja utakmica za pamćenje:

Utakmice će se odigravati u Bastu, inače domaćoj dvorani boćarskog prvoligaša po imenu Biston Brela. O junacima iz Dugopolja, smo već pisali, o čemu više pročitajte ovdje, ali što su sve boćari sa „južne hemisfere“ odigrali u sklopu posljednjeg kola prvenstva je zaista nezapamćeno. U utakmici koja je završila 13:13, čak sedam od ukupno osam igara (ne uključujuči „tapete“) odlučivala je zadnja boća. Na kraju je i cijeli meč odlučivala jedna jedina boća, da bi završilo neodlučeno.

Uspjeh Bistona i Sokola je nedvosmisleno poticajan za sve ljubitelje bakelita koji bi se htjeli okušati i u ovom sportu. Pogotovo za one mlađe, kojih je u balotanju sve više i više.

Neven Jelić thumb

Neven Jelić

Comments are closed.