Marko Plazonja za spas: OTAC I SIN MUJAN SLAVILI UZ POMOĆ LEGENDE SEDRAMIĆA

Stipe Čagalj najbolji igrač Ravnica: TROFEJ NAJBOLJIH UZELI KUČIĆANI
1 listopada, 2016
Najava finala Žrnovnice: PALAVERSI I PAVEŠKOVIĆU DERBI POLUFINALA
3 listopada, 2016

Marko Plazonja za spas: OTAC I SIN MUJAN SLAVILI UZ POMOĆ LEGENDE SEDRAMIĆA

nikica-mujan-stipe-mujan-cipe-marko-plazonja

Plazonja, Nikica i Ćipe

U Prapatnici je odigrano finale tamošnjeg turnira u kojem je publika zaista imala što vidjeti. Izvornoj prvoj postavi legendarne „Kule“, Mati Kesiću i Luki Žuri suprostavila se ekipa „Triva Trans Sedramić“, u sastavu Stipe Mujan Ćipe i Nikica Mujan, te Marko Plazonja kao treći igrač.

Mate Kesić je zbog zgusnutog rasporeda igrao i na Gali, na kojoj je baš kao i u Prapatnici, upisao poraz protiv ekipe koju predvodi Ivan Šušak Ćuta. U Prapatnicu je kasnio, te je u igru ušao kao rezerva pri prednosti svoje ekipe od jednog seta i blagom zaostatku u drugom setu, a na njegovom početku. U igru je nekoliko minuta prije njega već bio ušao i Marko Plazonja umjesto Nikice Mujana. Plazonja i Ćipe potpuno preokreću stvari i dobivaju drugi set.

U odličnom odlučujućem trećem setu pri rezultatu 14:14, junaci odnose pehar pobjednika u Sedramić, a Marko Plazonja se još jednom pokazao kao tvrd orah za najboljeg balotaša uopće, po mnogim mišljenjima, Luku Žuru. Plazonja sa Žurom ima izrazito pozitivan omjer, a vjerovatno je jedini igrač uopće koji se time može pohvaliti. Žuru možete dobiti koji put ili ponekad, ali nikako u velikoj većini slučajeva, što je ovdje jako rijetka situacija.

Comments are closed.