Mlade nade doživjele poraz: MILAN GRIZELJ, „BRACO“, „PROKI“ I KURT USPJEŠNI U SOLINU

Marko Čagalj Best: DODIJELILI MU NAJVEĆE MOGUĆE PRIZNANJE NA TURNIRU
15 listopada, 2016
Izvukao nemoguće u setu do 12 punata: BOŽO ROGOŠIĆ, ARMANDA, JOKIĆ I FANTASTIČNO KOPRIVNO
17 listopada, 2016

Mlade nade doživjele poraz: MILAN GRIZELJ, „BRACO“, „PROKI“ I KURT USPJEŠNI U SOLINU

boris-kurtovic-kurt

Boćanje je već počelo, kiša sporadično remeti planove balotaša, a ljetni turniri još ne jenjevaju. Tako je bilo i na balotaškom nadmetanju u Solinu, kojeg Jure Škokić vodi nesmiljenom brzinom.

Tamo su Milan Grizelj i Boris Kurtović Kurt okrenili 10:14 zaostatak protiv opasne domaće ekipe, pojačane sa popularnim „Bubom“, za 16:15 pobjedu.

Na drugom igralištu odigrana je ljepotica turnira u kojoj su mlade nade Ivan Žuljević i Ante Plazonja nakon dugo vremena zaustavljeni. Za to se pobrinuo poznati balotaški par u regiji „Braco“ i „Proki“, koji su najpoznatiji po nadimcima. Plazonja je nakon dugo vremena imao lošiji dan, a iskupljenje će tražiti na završnici Kacunara.

Tijek utakmice i veliki preokret:

Braco i Proki su imali set i prednost 13:9 u drugom, koji su izgubili. Nakon toga su gubili nevjerovatnih 4:15 u trećem setu, da bi velikom serijom od 12:0 došli do 16:15 pobjede. Prokija i Bracu se nikada i nigdje ne može otpisati, s obzirom da je malo turnira koje ne igraju ili ih u prošlosti nisu igrali, a ni titule im nisu strane.

Comments are closed.