MLADE NADE I USPJEH JUNIORSKE LIGE: Roko Velić, Marin Vudrag i Antonio Gaurina

LIGAŠKI VIKEND: Štafeti Pule državni rekord – Naklice teško prizemljene u Dubrovniku
27 studenoga, 2019
Zimska liga “Karlovačko Sinj”: OTOK I MAČKULA PRVI FAVORITI !
29 studenoga, 2019

MLADE NADE I USPJEH JUNIORSKE LIGE: Roko Velić, Marin Vudrag i Antonio Gaurina

Hrvatska juniorska boćarska liga ugledala je svoje treće izdanje. Odigrano je prvo kolo proteklog vikenda, a nakon uspjeha Hrvatskih kadetskih i juniorskih Volo reprezentativaca na koje smo već navikli i mlade Ane Juginović, od lige se očekuje da nam ponudi nova lica koja će nositi Hrvatsko boćanje u budućnosti.

Osvrt na najbolje igrače sa sjevera su čitatelji već vidjeli, šira priča o jugu nas čeka, a ono što je nedvojbeno svima jasno je da je novi format lige jug, gdje se igra 6 tehničkih disciplina i samo tri klasične, puni pogodak. Upravo to je pokazala utakmica u Sinju između boćarskog centra Sinj i selekcije Splitsko – dalmatinske županije.

Tamo je javnost upoznala Antonia Gaurinu, koji posjeduje trk jednog Maria Grančića, a tek se uključio u boćanje. Marin Vudrag sve više podsjeća na Duju Pirića svojom već jako dobro izrađenom tehnikom trka i izbačaja boće, dok je Roko Velić koji je još uvijek kadet pokazao da je 30 pogodaka u brzincu dostignuće koje je za njega pitanje dana ukoliko nastavi raditi ovim tempom treninga. Kada tome pridodamo mladog Branu Boticu iz Otoka, koji također odrađuje svoje zadatke, možemo reći da je budućnost dalmatinskog boćanja u dobrim rukama.

O “dream teamu” iz Dubrovačko-neretvanske županije i ostalim juniorima Dalmacije javnost ćemo upoznati uskoro.

Mladi Roko Velić

Comments are closed.