Mnogi su samo pokušali, a on uspio: ODLIČNI DARIO RUNJE U FINALU

U iščekivanju polufinala Basta i četvrtfinala Stobreča: BILOKAPIĆ, MILAS I „VELJO“
1 ožujka, 2017
Miljenik navijača opet slavio: BRILJANTNI ZDRAVKO TADIĆ U SERIJI POBJEDA
2 ožujka, 2017

Mnogi su samo pokušali, a on uspio: ODLIČNI DARIO RUNJE U FINALU

Dario Runje 1

Dario Runje

Da je titula kralja bakelita određeni uteg, koji bitno otežava onu iduću sezonu već smo se do sada uvjerili. Ništa drugačije neće biti ni Hrvoju Milaviću, kojega upravo svih 800 ozbiljnih balotaša želi pobjediti. Milavić je u igri za bodove u Bastu, Vinovu i Stobreču, ali porazima u Jesenicama pridružio je onoga u Karakašici. Tamo ga je u sklopu polufinala u tri iscrpljujuća seta svladao poznati sinjski balotaš Dario Runje.

Runje je diljem Dalmacije poznat igrač i jedan je od tri brata Runje iz poznate sinjske sportske obitelji. Njemu je Karakašica domaće igralište, stoga je Runje dominirao tokom većeg dijela utakmice i zasluženo slavio. Obzirom na prikazano Runje će i u finalu igrati značajnu ulogu protiv Ivana Šuška. Ni titula u Karakašici za njega nebi bilo ništa novo, jer je balotaška nadmedanja u prekrasnom sinjskom zdanju već osvajao.

Od ostalih utakmica izdvojimo pobjedu Jure Stanića i Denisa Ramljaka u Stobreču, čime su momci izborili plasman u polufinale. Danas je na rasporedu drugo četvrtfinale i prava poslastica u kojoj će upravo Milavić i Tonći Jerić odmjeriti snage protiv Ivana Ćurkovića Ćure i Vlade Sabljića. Sabljić je vjerovatno jedini igrač na „touru“ koji protiv Milavića ima pozitivan „score“. Štoviše, još nema ni poraz od međusobnim susretima, a u Stobreču ga je pobjedio već dva puta. Po izdvojenom mišljenju, ne vjerujemo u novo iznenađenje. Iako, u balotama je baš sve moguće.

Comments are closed.