U iščekivanju polufinala Basta i četvrtfinala Stobreča: BILOKAPIĆ, MILAS I „VELJO“

Pravilo koje je moguće mjenjati: ISKLJUČIVO I SAMO SUDAC ILI NEŠTO VIŠE
28 veljače, 2017
Mnogi su samo pokušali, a on uspio: ODLIČNI DARIO RUNJE U FINALU
2 ožujka, 2017

U iščekivanju polufinala Basta i četvrtfinala Stobreča: BILOKAPIĆ, MILAS I „VELJO“

Igor Milas Petar Bilokapić Veljko Maretić

Petar Bilokapić, Igor Milas i Veljko Maretić

Dok očekujemo susrete polufinala u Bastu, gdje će snage odmjeriti ekipe koje predvode, između ostalih, Nino Čović Tigar i Ivica Pajo Brkić, te četvrtfinala Stobreča u kojem uzbuđenja neće nedostajati, a jedni koji mirno spava je „bezbrižna“ i neustrašiva mlada zvijezda Jure Stanić, u Jesenicama se pojedinac i par nastavljaju nesmiljenom žestinom.

Tamo su ponajbolji sinjski igrač i pravi „čarobnjak od balote i boće“ Petar Bilokapić, prva balota Dicma Veljko Maretić i igrač koji kuca na vrata elite Igor Milas slavili u dvoboju protiv protivnika sa Kacunara. Utakmica je bila jako uzbudljiva, a po riječima Romea Tomaša potez utakmice pripao je Milasu, koji je uspio izmamiti aplauz zahtjevne jeseničke publike onda kada se utakmica lomila.

Uspješni su bili i Ivica Tešija i Ante Ilić u svojoj utakmici parova. Osim njih, spomenimo i pobjede Zdravka Katušića Švabe nad Klementom Ugrinom, u dugo očekivanom meču, te pobjedu igrača bakelita sa uvjerljivo najviše fanova Ivana Ike Palaverse. Ikini vjerni pratitelji nisu razočarali, te su ispunili zdanje Jesenica i ovaj put. Naravno, ni zvijezda nije zakazala za zasluženo slavlje.

Comments are closed.