MOGU LI TARANTELO I DUJE BAKOVIĆ SLAVITI?! Preokret u režiji Duje Pirića za finale

Sinjski derbi u “104” i “trash talk” u balotama: NIPER VS PIKE
15 veljače, 2019
„GRAND SLAM“ U KARAKAŠICI: Legendarni Dujo Medija kao lice turnira
27 veljače, 2019

MOGU LI TARANTELO I DUJE BAKOVIĆ SLAVITI?! Preokret u režiji Duje Pirića za finale

Dujo Baković

Odlično nadmetanje u Karakašici stiglo je do same završnice. Tamo je ždrijeb odlučio da će u dva polufinala igrati dvije domaće ekipe protiv dvije „gostujuće“ ekipe. U prvom polufinalu je Duje Pirić svojim ulaskom unio preokret za slavlje i plasman svoje ekipe u veliko finale.

U drugom polufinalu će Duje Baković i popularni Tarantelo pokušati zaustaviti ekipu koju predvodi legendarni Marijan Botica. Cijelo nadmetanje završava u petak spektakularnim finalom. Polufinala i finale Karakašice se tradicionalno igraju na srednjem od tri terena što nadmetanju daje dodatnu draž, a jedna od nekoliko kvalitetnih novina koja je obilježila ovo posljednje nadmetanje u Karakašici je ukupno vrijeme trajanja turnira. Naime, balote nisu dugo vremena vidjele ovako brzo i ekspeditivno odrađeno nadmetanje, što je pomak prema naprijed za balote u globalu.

Upravo ubrzan ritam turnira je omogućio da Karakašica ugleda Grand slam u svom idućem izdanju, koje kreće nakon finala. O svemu više pročitajte OVDJE, a do tada ćemo saznati dali je Tarantelov ugriz dovoljan da spriječi Boticu, Pirića i njihove momke na putu do titule.

Damir Pirić i Duje Pirić – suigrači u finalu Karakašice

Comments are closed.