„GRAND SLAM“ U KARAKAŠICI: Legendarni Dujo Medija kao lice turnira

MOGU LI TARANTELO I DUJE BAKOVIĆ SLAVITI?! Preokret u režiji Duje Pirića za finale
27 veljače, 2019
Pavešković i Žure ostaju kući: GIANLUCA FORMICONE PRVI FAVORIT ZA NASLOV
28 veljače, 2019

„GRAND SLAM“ U KARAKAŠICI: Legendarni Dujo Medija kao lice turnira

Dujo Medija

Da će se novi Kralj bakelita (2019) tražiti na nikad manjem broju nadmetanja postaje sve jasnije. Razlog tome je iskorak određenih lokacija u „Grand slam“ status. Upravo to će se dogoditi u Karakašici na novom nadmetanju parova (2+1).

Nadmetanje ima koeficijent za ranking „11/5/3/1“, što će generirati nevjerovatnih 2000 bodova za osvajače nadmetanja i 1000 bodova za finaliste. U prijevodu, u slučaju da osvojite Karakašicu taj rezultat će vas lansirati među 10 najboljih igrača Dalmacije i svaka igra balota nakon toga znači vašu borbu za Kralja bakelita ili najboljeg igrača balota u Dalmaciji za 2019 godinu, a sve zbog snage nadmetanja na koje će pohrliti igrači od Potravlja do Makarske i šire. Fantastično.

Karakašica je nakon Turjaka napravila iskorak ka Grand slam statusu, a isto se očekuje od dvaju Omiša, Hana, i još par elitnih nadmetanja. Osim bodova kao mamca za stotinjak najboljih balotaša, a time i publiku, nadmetanja u Karakašici se ove godine vode konkretno, jasno i brzo. Sve je to privuklo značajan broj navijača na turniru koji se bliži kraju (srijeda polufinale, petak finale) pa ne sumnjamo da će tako biti i na idućem (Parovi 2+1) kojeg vodi legendarni Dujo Medija. Prijave je moguće izvršiti na kontakt 092/170-6062 (Dujo).

Dujo Medija

Comments are closed.