Može li balotaški „profesor“ do kraja u Stobreču?! VELIKI POVRATAK SLAVE MARETIĆA

20-ak boćarskih dragulja na djelu: NEDJELJA 21.1.2018 – 13:00 – DVORANA SINJ
20 siječnja, 2018
Kralj željeza poziva navijače na boćarski spektakl: BK BK GORČINA – BK MARINIĆI U SINJU
25 siječnja, 2018

Može li balotaški „profesor“ do kraja u Stobreču?! VELIKI POVRATAK SLAVE MARETIĆA

Slavko Maretić sa peharom u ruci

Slavko Maretić sa peharom u ruci

Dok se u Kaštelima i Turjacima vode bespoštedne sportske bitke za prve bodove u poretku za novog kralja bakelita i dok je sada već izvjesno da će legendarni Marijan Botica biti prvi na Rankingu i nakon prvog „mjesečnog računanja bodova“ i to 1.2.2018, u Stobreču se u sklopu tamošnjeg pojedinca vode istinske bitke za balotaške sladokusce.

U nadmetanju je ostalo još 5 igrača. Tonći Jerić je u četvrtfinalu u pravoj poslastici svladao jednog od svojih suigrača, legendarni Marin Ribičić je bolji bio od „Doktora“ balota, kojem popularnost niti ovim porazom nije pala, jer se radi o igraču kojeg simpatizira veliki broj fanova, a navedeni trend je u stalnom rastu, obzirom na osebujan izražaj ovog doajena u terenu i van njega. Luka Žure svoj teški četvrtfinalni dvoboj tek treba odigrati, a nedvojbeno najljepša priča turnira je povratak na veliku scenu balotaškog „profesora“ Slavka Slave Maretića.

O njemu je mnogo toga rečeno u periodu kada je bio četvrti igrač u poretku balotaša u regiji prije dvije godine. Publika Stobreča će nedvojbeno biti na Slavinoj strani. Razlog tome je činjenica da se radi o igraču iznimno mirnog izražaja sa mnogo fair playa u igri. Obzirom da je scena spremna da Jerić i Ribičić odmjere snage u gradskom derbiju, Maretić će imati jako težak dio zadatka u drugom dijelu ždrijeba ukoliko Žure do njega stigne. U svakom slučaju čeka nas neizvijesna i uzbudljiva završnica za pamćenje.

Comments are closed.