Na balote na Barutani prekinuo niz pobjeda: ANTONIO PLAZIBAT U RINGU NEUMOLJIV !

SUPERLIGA – VOLO 1.kolo: Biston pobjedom otvorio sezonu 2022/23 !
20 studenoga, 2022
BK Sv.Jakov – juniorski europski prvak u Volo boćanju !
3 prosinca, 2022

Na balote na Barutani prekinuo niz pobjeda: ANTONIO PLAZIBAT U RINGU NEUMOLJIV !

Antonio Plazibat u društvu boćara i balotaša

Naš najbolji kickboksač i najjači turnirski balotaš na svijetu Antonio Plazibat je sinoć u glavnoj borbi Gloryeve priredbe naprosto “prošao” kroz legendarnog rumunjskog borca Raula Catinasa.

U balotaškim krugovima kruže priče kako je ovo ljeto popularni Plaza naprosto osjetio da ga čeka iznenađujući poraz, pa je nakratko svoju kickboxing karijeru prekinuo i započeo sa onom balotaškom. I zaista izgubio je 21:17 nevjerovatnim preokretom od kapetana Hajduka Lovre Kalinića i trenera Hajduka Mislava Karoglana na Barutani u turnirskoj utakmici, nakon što je vodio 7:17. Kada već moraš izgubiti, onda je to mnogo mudrije izvesti u zogu nego u ringu, a Plazin genijalan predosjećaj je onaj o kome će balotaši još dugo pričati.

Srećom, Plaza se brzo vratio u ring, a kako moćno u ringu izgleda je zaista nevjerovatno. Jednako kako je balotaški svijet podržao našeg Lovru Kalinića nakon teške ozljede, danas balotaši i boćari aplaudiraju Plazinom usponu prema vrhu. Nada je da će balote imati bar još jednu priliku vidjeti takve sportske veličine na djelu. Osim Plazibata, Karoglana i Kalinića sa balotama dodirne točke imaju i nogometaši Ante Palaversa te Ivan Perišić.

Usprkos tome što je balotama već dao mnogo, u balotaški teren će Plaza jako teško uskoro ući, jer ga po nekim predviđanjima čeka borba za Gloryev pojas protiv prvaka Rica Verhoevena. Ovom istinskom sportašu i karakteru želimo sve najbolje.

Kale i Plaza sa balotašima na Barutani

Comments are closed.