Najava „Pulje showa“: DANAS TRI UZBUDLJIVA ČETVRTFINALA U KOPRIVNOM

Okrenuli 5:15 u trećoj partiji: MEDIJA I GAŠPAR PRVI FINALISTI BRNAZA
10 kolovoza, 2016
Otac i sin u akciji: ANTE PLAZONJA SA SKEJOM, MARKO I VUKAN IZVUKLI NEMOGUĆE
10 kolovoza, 2016

Najava „Pulje showa“: DANAS TRI UZBUDLJIVA ČETVRTFINALA U KOPRIVNOM

Mijo Marasović Pulje

Nakon što je sinoć u Koprivnom (baš kao i u Brnazama) viđen veliki preokret u trećem setu u zaostaloj utakmici (Vukan i Plazonja), danas su na rasporedu tri preostala četvrtfinala u Koprivnom, dok je jedan polufinalist poznat.

Naime, sinošnji pobjednici Ante Tonći Vukan i Marko Plazonja imat će danas pune ruke posla sa Mijom Marasovićem Puljom i Tihom. Osim njih, na suprotnoj strani biti će „nogometna“ publika Dugopolja i Koprivnog, koja pruža nestvarnu podršku domaćim momcima. Svi oni koji ovo nisu vidjeli ili doživjeli, neka što prije pronađu mjesto uz arenu Koprivnog, jer ih  isto neće vječno čekati. Štoviše, ljudi će se penjati po stupovima, zidovima i na sve moguće načine će tražiti priliku nebi li bili dio pravog balotaškog grotla.

Na igralištu do susrest će se legendarni Mate Kesić, Ivica Pajo Brkić i Ivan Šošić Rico protiv Zorana Jokića i Joze Tomaševića. U trećem današnjem četvrtfinalu Vlade Sabljić i Ivan Ćurković Ćura sastati će se protiv legendi Petra Bilokapića i Veljka Vele Maretića.

U polufinale koje je na rasporedu u četvrtak, od ponedjeljka su plasman ostvarili Siniša Stipić Sina i Slavko Slave Maretić.

Comments are closed.