Najava velikog finala Omiša: NEDJELJA 18:30 I OGLED LEGENDI !

KADETSKO PH: Žarko Jerčinović osvojio naslove prvaka Hrvatske u svih 6 disiciplina!
15 kolovoza, 2020
FINALE KULTNE TROJKE: Pajo Brkić, Luka Žure i Petar Bilokapić na vrhu Omiša !
18 kolovoza, 2020

Najava velikog finala Omiša: NEDJELJA 18:30 I OGLED LEGENDI !

Masters Omiš (2+1) samo što nije krenuo, a trojka Omiša ulazi u onu najvažniju, finalnu utakmicu. A ta je ovu godinu prava poslastica. Sastat će se Ivan Šošić Rico, Vele Maretić, Dinko Botica i Srđan Božinović protiv Luke Žure, Petra Bilokapića i Paje Brkića. Potonja kombinacija je jasan favorit, ali na obje strane ćemo vidjeti dovoljno kvalitete da možemo konstatirati da su sva tri znaka moguća.

Otvor utakmice i njegova važnost:

Prvu priliku za slomiti utakmicu će favorit (Luka/Petar/Pajo) imati na samom otvoru gdje se očekuje nešto veća tenzija meča. „Slome“ li dečki prvi set već tada, Rico i njegovi momci će teško natrag kroz slavlja u drugom i trećem setu.

Mnogi protivnici Paje, Petra i Luke temelje taktiku na Paji Brkiću u smislu: Prvar bi trebao nadigrati Paju. To i nije čudno, jer su Luka i Petar sama krema bakelita i na njima graditi strategiju za pobjedu je kao da gurate zid. Međutim, ta taktika se često izjalovi, jer Pajo nikako da odigra loše. Štoviše, Pajo igra odlično. Ako se taj trend nastavi, Rico, Srđo, Vele i Dine će teško na tron.

Bez obzira šta Pajo nije karika na kojoj je preporučljivo graditi taktiku za pobjedu, pogotovo jer se radi o igraču koji je poprilično imun na pritisak, Rico i momci nemaju previše izbora. Morat će čekati pokoju njegovu pogrešku, pokušati izdržati otvor utakmice, istu što duže održati u egalu i nadati se da će sva trojica imati svoj dan. U prijevodu, Luku, Petra i Paju se može pobjediti, ali je potrebno taj dan biti spreman u svim segmentima balotaške igre. Ukoliko tome ne bude tako Žure će, obzirom na enormno veliko znanje o materiji, znati svojoj ekipi pokazati put do pobjede.

Comments are closed.