NAJAVA ZAVRŠNICE BRNAZA I PONAJBOLJI IGRAČ TURNIRA IVICA BILOKAPIĆ

Kakav „show“: „INTERNACIONALCI“ IZ AUSTRALIJE IZGUBILI 0:16 0:16 U POTRAVLJU
9 kolovoza, 2016
Okrenuli 5:15 u trećoj partiji: MEDIJA I GAŠPAR PRVI FINALISTI BRNAZA
10 kolovoza, 2016

NAJAVA ZAVRŠNICE BRNAZA I PONAJBOLJI IGRAČ TURNIRA IVICA BILOKAPIĆ

Ivica Bilokapić

Ivica Bilokapić

Superkvalitetni turnir u Brnazama se bliži kraju. Ostale su još samo četiri ekipe. Pravo „more zvijezda“ je na turniru sudjelovalo i sa istog se oprostilo. Unutra su ostali oni najbolji.

Jedno polufinale se igra večeras. Dujo Medija i Mario Gašpar imat će priliku za iskupljenje za Koprivno, a od njih se u Brnazama očekuje mnogo. Suprostaviti će im se domaća kombinacija Neno Labrović i Alen Runje.

U sutrašnjm drugom polufinalu igrat će Ante Maleš i Ivica Bilokapić protiv domaćeg Petra Vučkovića Peje i Joze Blaževića Jože. Meć je potpuno otvoren, a publika će imati priliku vidjeti tko će napraviti prevagu za pobjedu. Da li će to biti odlični poznavatelji terena Joža i Peja, ili poznati balotši u Dalmaciji Maleš i Bilokapić.

Po izvještajima sa terena najbolji igrač dosadašnjeg dijela ovog superkonkurentnog turnira je Ivica Bilokapić. On je u igri spreman odgovoriti na zahtjeve svih mogućih pozicija kako u paru tako i u trojci. Jedan je od dva proslavljena brata Bilokapić (brat Petar), a osim „bakelita“ po nekim mišljenjima još je bolji kao boćar (željezne balote, boće) u kojima ima dugogodišnji staž igranja na jako visokoj razini. Uzbuđenja, zagarantirano je, neće nedostajati.

Comments are closed.