Kakav „show“: „INTERNACIONALCI“ IZ AUSTRALIJE IZGUBILI 0:16 0:16 U POTRAVLJU

Rico, Melvan odgođeno, tetak Roko superioran: DANE, BUZOV I VICE ZA SENZACIJU
9 kolovoza, 2016
NAJAVA ZAVRŠNICE BRNAZA I PONAJBOLJI IGRAČ TURNIRA IVICA BILOKAPIĆ
9 kolovoza, 2016

Kakav „show“: „INTERNACIONALCI“ IZ AUSTRALIJE IZGUBILI 0:16 0:16 U POTRAVLJU

Paško Gotovac Pajo

Paško Gotovac Pajo

Znali smo da se popularnost balota povećava i širi, ali da je sve skupa stiglo do Australije bila nam je potpuna nepoznanica. Naime, na odličnom turniru u Potravlju u, po mnogim mišljenjima, jako posebnog organizatora „Mlađe“, pojavila se ekipa iz Australije u zaostaloj utakmici prvog kola. Kad isti naiđu na Ivana Žuljevića, Dadu Gruicu i Paška Gotovca rezultat je jasan. 0:16 0:16 i to uz mnogo odlične zabave za navijače. Kako i nebi bilo zabavno kada su načini izbacivanja balote i tehnika gostiju iz Australije zaista bez premca i nešto što dalmatinci do sada nisu imali priliku vidjeti.

Diljem Dalmacije:

Marko Plazonja se brzo vratio na pobjedničke staze i to isti dan i u Koprivnom u paru sa Antom Tonćem Vukanom. Dvojac je dobio zaostalu utakmicu protiv domaćina, a danas ih čeka pravi test i odličan meč protiv Vlatka Bana i Hrvoja Tešije. Pobjednika čeka vatrena i jako popularna domaća ekipa Tiho-Pulje u borbi za polufinale.

Ispred „rasporeda“ su Slave Maretić i Sina Stipić koji su prvi ostvarili plasman u polufinale prilično uvjerljivom pobjedom. Stipić je nakon osvojene Korešnice odigrao utakmicu sezone, a par nije dopustio protivniku niti blizu da se razmaše, ostavivši ga na 5 i 9 punata u dva seta.

Također, na Konjskom su derbi utakmicu igrali dva igrača sa jako poznatim balotaškim prezimenom. Mate Botica je bio bolji od Marijana Botice. Sa teško izborenom pobjedom nešto ima i Hrvoje Milavić koji je prvi puta na igralištima Konjskog. Marijan tamo ne gubi često, ali jučerašnji dan je bio iznimka.

Comments are closed.