Narasla mu kosa: IKO I MATE NAJBOLJI U ŽRNOVNICI

Prijave do 16.10.: POČINJE TRADICIONALNA LIGA U ŽRNOVNICI
6 listopada, 2016
Ostali rezultati 6.10.2016: RINO VUČKOVIĆ I STIPE RUŠČIĆ U FINALU KONJSKOG
7 listopada, 2016

Narasla mu kosa: IKO I MATE NAJBOLJI U ŽRNOVNICI

zrnovnica-kalas-roko-botica-papic-mate-iko

Finalisti i ambasadori u Žrnovnici

Balotaške strasti su jako uzburkane ovog momenta o čemu više možete pročitati ovdje.

U međuvremenu, jako konkurentni ovogodišnji turnir parova u Žrnovnici stigao je do finalne utakmice u kojoj su Ivan Iko Palaversa i Mate Pavešković 2:0 rezultatom protiv Marijana Botice i Milivoja Papića. Oba seta imala su sličan scenarij, a taj je da su se Mate i Iko u ranoj fazi rezultatski odvojili. Botica i Papić sve su uspijevali sustići na 12, odnosno 13 punata i oba puta ostali prekratki.

Publika je imala prilike vidjeti malo plesa i „showa“ od originalnog „kralja bakelita“ Marijana Botice koji je pri rezultatu 10:15 u drugom setu ostvario tri briljantna punta sa svoje tri balote na nestvaran način. Osim njega, publika je vidjela jako dobrog Iku bez prevelikih oscilacija, koje su mu popratni dio arsenala u posljednje vrijeme i fenomenalnog igrača u velikom usponu na sam balotaški vrh Matu Paveškovića. Radi se o jednom od najboljih „drugih igrača u paru“ u balotama (da ne kažemo „pucača u paru“), čijih je desetak do petnaest godina nedvojbeno ispred njega. Većina igrača kosu gubi zbog suigrača, a Palavesa je jedini kojem ista raste, što je dovoljan pokazatelj o kakvom se genijalcu radi.

Nakon finala viđena je prava fešta jića i pića, a sa finalistima su se fotografirali i ambasadori turnira u Žrnovnici Roko Mužinić i Petar Sinovčić.

Liga na istoj lokaciji je pred vratima, a o istoj više pročitajte ovdje.

Fotogalerija:

mate-paveskovic-ivan-iko-palaversa

Dogovori u ključnim trenutcima utakmice

ante-marin-pribe

Arbitar susreta Ante Marin Pribe

ivan-iko-palaversa

Narasla mu kosa – Ivan Iko Palaversa

Comments are closed.