Ostali rezultati 6.10.2016: RINO VUČKOVIĆ I STIPE RUŠČIĆ U FINALU KONJSKOG

Narasla mu kosa: IKO I MATE NAJBOLJI U ŽRNOVNICI
7 listopada, 2016
Rezultati 8.10.2016: RINO VUČKOVIĆ I STIPE RUŠČIĆ SAZNALI PROTIVNIKE U FINALU
8 listopada, 2016

Ostali rezultati 6.10.2016: RINO VUČKOVIĆ I STIPE RUŠČIĆ U FINALU KONJSKOG

Rino Vučković i Stipe Ruščić

Da je jutro krenulo jako burno dokaz su i jutrošnje, još uvijek neprovjerene informacije o velikim događajima na „touru“. Osim toga, neki akteri, potpuno legitimno, već su unajmili posebne analitičare za „Kriterije 2016“, kako bi si dali najveću moguću šansu za biti onaj najbolji u godini, a sve to dok se Žrnovnica još nije niti blizu smirila od sinošnjeg finala. Ne miruju, naravno, ni mnoga od ostalih igrališta.

Najvatrenije je sinoć bilo na Konjskom, gdje su Stipe Ruščić i Rino Vučković pobjedili Antu Domnjaka i Maria Gašpara za finale, u kojem čekaju protivnika. Drugo polufinale igra se danas, a Rino i Stipe spadaju u red najsnažnijih sinjskih balotaških kombinacija u povijesti balotanja.

U isto vrijeme u Sitnom su Nikica Mujan i Stipe Mujan Ćipe sa turnira ispratili Petra Muslima i Tonća Čizmića, vrlo uvjerljivo. Na Kacunaru su Vlade Sabljić i Ivan Čurković Ćura pobijedili Nenu Juričića i Dragana Šiška, a Sabljić u rukavu nedvojbeno ima jakog aduta za nastavak turnira u vidu Marina Ribičića.

Iznenađenje dana priredili su Kristijan Ćapeta i Tonko Gabrilo, koji su sa turnira u velikom stilu pobijedili Ivana Šuška Ćutu i Miću Čovu.

kristijan-capeta

Comments are closed.