Neumoljivi Juka Radman: TOMO JERKOVIĆ KLEJA ODVEO EKIPU U POLUFINALE

ČUDO U KOMIŽI! Ria Vojković izjednačila držani rekord u Brzinskom izbijanju
30 travnja, 2019
Juniori bolji od senatora: TOMO TOMAŠEVIĆ PRVAK “BC SINJ” U POJEDINCU !
1 svibnja, 2019

Neumoljivi Juka Radman: TOMO JERKOVIĆ KLEJA ODVEO EKIPU U POLUFINALE

Tomo Jerković Kleja, Mate Pavešković i Jure Bartulić

U 104 Dalmatinca publika je gledala pravi derbi u vidu dvoboja oca i sina u kojem je uspješniji i bolji bio otac Igor Žuljević. Svesrdnu pomoć stariji Žuljević je imao u liku i djelu neizostavnog Jure Juke Radmana, kojem ovaj sustav natjecanja sa malo nadmetanja i puno odmora iznimno odgovara. Naime, Juka ponovno izgleda jači i svježiji kao prije desetak godina, što je loša vijest za njegove protivnike na touru.

Za to vrijeme u Žrnovnici je Tomo Jerković Kleja iznio svoju ekipu do polufinala. Momci su promijenili roster od posljednje dvije godine i pogodili. UKG (kako se ekipa zove) je u utrci za prvaka u Žrnovnici što bi Kleji i Juri Bartuliću bila kruna karijere. Svesrdnu pomoć će imati od Duje Pirića, koji je sinoć bio sa spomenutim dvojcem u terenu, kao i od Mate Paveškovića koji u sklopu četvrtfinala nije ulazio u igru.

Također, par koji je najveće osvježenje u balotama, Stipe Pivčević i Pere Tijardović upisao je prvi poraz sezone. Za to je trebalo dočekati mjesec svibanj, što je vrhunsko dostignuće ovog dvojca. U Kaštelima su od njih bili bolji Tonći Jerić i Petar Bilokapić.

Duje Pirić

Comments are closed.