Juniori bolji od senatora: TOMO TOMAŠEVIĆ PRVAK “BC SINJ” U POJEDINCU !

Neumoljivi Juka Radman: TOMO JERKOVIĆ KLEJA ODVEO EKIPU U POLUFINALE
1 svibnja, 2019
TRILER U GOTEBORGU: ČOGELJA, MAJDANČIĆ I BILIĆ 21:20 BOLJI OD BARIJA
2 svibnja, 2019

Juniori bolji od senatora: TOMO TOMAŠEVIĆ PRVAK “BC SINJ” U POJEDINCU !

Tomo Tomašević (lijevo)

Kakav dan u Sinju. Dan koji će zlatnim slovima biti upisan u povijest dalmatinskih boća. Dan velike prekretnice. Prekretnice u promišljanju ljudi koji vode naš sport. Nije za badava ona: “Na mladima svijet ostaje”. Dva juniora, dva sinjska dragulja, Matej Maleš i Tomo Tomašević odigrali su ljepoticu u finalu prvenstva boćarskog centra Sinj, kao izlučnog natjecanja za prvenstvo županije.

Juniorskog prvenstva BC Sinj?! Ne, seniorskog prvenstva.

Seniorskog prvenstva na kojem su bili samo juniori?! Ako su Matejevi i Tomini protivnici Ivan Šušak, Dario Radošević, Vule, Labrović i Dodoja, između ostalih, juniori, onda da. Naravno da smo dali prostora sarkazmu, obzirom da su sinoć pobjedile sinjske boće, dalmatinske boće, mladost regije i juniorska boćarska liga, pa čak i protivnici ovih mladića, jer im zasigurno nije žao uspjeha djece koja će nositi dalmatinsko boćanje u budućnosti. Do prije par mjeseci je nezamislivo bilo da će u tako kvalitetnoj i tako brojnoj konkurenciji Maleš i Tomašević igrati finale. Maleš i Tomašević od sutra imaju i tržišnu vrijednost, a ponude klubova u prijelaznom roku će dolaziti sa svih strana.

U finalu ljepotica:

Finale je bolje otvorio Matej Maleš sa prednošću od 4:10, da bi Tomašević sve preokrenuo za nevjerovatnu pobjedu 13:12. Fantastično, a Maleš i Tomašević su nedvojbeno najveći pobjednici prvenstava koja se održavaju u Sinjskoj dvorani BK „Mačkula“.

Matej Maleš (desno)

Comments are closed.