Nezapamćeno: GOJKO MELVAN I IVAN ŠOŠIĆ RICO ZAJEDNO U ŽRNOVNICI

Senzacija: ANTE BOŽIĆ, TOMO PLAZONIĆ I PETAR CRLJEN SLOMILI MOMČAD SNOVA
31 srpnja, 2016
„Haker“ kao slučaj ili namjera: MIROSLAV ŽANKO SUVI KAO VINO, ŠTO STARIJI TO BOLJI
3 kolovoza, 2016

Nezapamćeno: GOJKO MELVAN I IVAN ŠOŠIĆ RICO ZAJEDNO U ŽRNOVNICI

 Spajaju legende: IVAN ŠOŠIĆ RICO I GOJKO MELVAN ZAJEDNO NA JEDNOM TURNIRU

Ivan Šošić Rico i Gojko Melvan

Da nam je prije nekoliko godina netko rekao da ćemo doživjeti ovo što se upravo događa, rekli bi smo mu da je jako loš poznavatelj turnirskih balota u Dalmaciji, po pravilima sa špondama i gumom.

Naime, najveći rivali u baltama do „jučer“ Gojko Melvan i Ivan Šošić Rico igraju jedan turnir zajedno. I to onaj u Žrnovnici u Kalaša. Informaciju smo saznali preko jednog od najvećih kaštelanskih balotaških „insajdera“, a ona je potpuno senzacionalna.

O rivalstvu, koje nosi nadimak balotaški „old firm“ dala bi se napisati ozbiljna i opširna knjiga, a detaljnu priču o istom očekujmo u budućnosti. O terminima odigravanja utakmica javnost će biti pravovremeno obaviještena, a na utakmicama se očekuje potpuno ispunjena dvorana.

Da li dva „starca“ namjeravaju balote „okačiti o klin“:

Najgora varijanta i ishod ove prekrasne sportske priče bio bi da dva „starca“ i uglađena gospodina ovim odličnim potezom na zalasku svojih karijera odaju jedan drugom priznanje za dugogodišnju bespoštednu bitku za balotaški tron, na kojem su sada neki drugi, mlađi, bolji i ljepši momci.

Ipak, naš insajder nas uvjerava da tome nije tako. Naime, tvrdi da je ikonama to čisti paravan i da oni u dubini sebe osjećaju i misle da, je ovo zadnja „slamka spasa“ u pronalasku puta do balotaškog vrha, a da Kalaša namjeravaju osvojiti bez alternative u smislu poraza kao za njih ozbiljne opcije. Zar je moguće da su ova dva ultimativna kompetitivca i fanatika pehara i trofeja spremni baš na sve za još „samo malo pobjede“?! Nevjerovatno!

Comments are closed.