Nosilo ga more obožavatelja: PULJE I TIHO KRALJEVSKI U ČETVRTFINALE

Pokvarilo im se auto pored igrališta: ORGANIZATOR PREPOZNAO KIŠOBRANAŠE I S NJIMA U ZOG
3 kolovoza, 2016
Jesi li ti vozio „Pola“ iz Kostanja?!: „ČIZLE“ TRAŽIO FOTOGRAFIJU SA LEGENDARNIM BAJOM
4 kolovoza, 2016

Nosilo ga more obožavatelja: PULJE I TIHO KRALJEVSKI U ČETVRTFINALE

Mijo Marasović Pulje

Pulje, Tiho i obožavatelji

Što se sve događalo jučer u Koprivnom zaista je teško ukratko opisati. Atmosfera je bila uzavrela i potpuno nesnosna za goste koji su se u istoj potpuno pogubili, a domaći do punata dolazili u serijama.

Pulje do preokreta nakon izgubljenog seta:

Mijo Marasović Pulje i Tiho su nošeni fenomenalnom domaćom publikom, koju je dvojac doveo u delirij, okrenili su minus od jednog seta pobjedom u sljedeća dva. Po izvještaju sa terena, pored velebnog zdanja igrališta u Koprivnom više nije mogla stati ni „mušica“. Pravi „superstar“ ovog turnira Pulje je ušao u 8 ekipa. Fantastično.

Fanatična publika iznijela i drugog domaćina:

Ništa manje uzbudljivo nije bilo na drugom igralištu gdje su vatreni pucač Jure Škokić i njegov suigrač Vjekoslav Bosančić okrenuli već izgubljeno protiv Igora Milasa i Lukše Bratima. Favoriti su meč pretvorili u dramu u kojoj Škokić kao odličan poznavatelj Koprivačkih igrališta izlazi kao pobjednik.

Očekuje nas „grotlo“ Koprivnog do samog kraja:

Publika sada čeka još jednog domaćeg asa Daria Radoševića u pohodu na četvrtfinale i to protiv Zorana Jokića, kao i mogući domaći derbi Tomo Podrug (ukoliko dobije zaostalu utakmicu) protiv, nama već jako poznatog, Nikše Armande.

Jure Škokić

Jure Škokić

Comments are closed.