Pokvarilo im se auto pored igrališta: ORGANIZATOR PREPOZNAO KIŠOBRANAŠE I S NJIMA U ZOG

„Haker“ kao slučaj ili namjera: MIROSLAV ŽANKO SUVI KAO VINO, ŠTO STARIJI TO BOLJI
3 kolovoza, 2016
Nosilo ga more obožavatelja: PULJE I TIHO KRALJEVSKI U ČETVRTFINALE
4 kolovoza, 2016

Pokvarilo im se auto pored igrališta: ORGANIZATOR PREPOZNAO KIŠOBRANAŠE I S NJIMA U ZOG

Romeo i Anić

Romeu Tomašu i Zoranu Aniću nikada nije dosadno. Znali smo da je kiša ono što im podiže nivo igre, ali da su u ljetne dane spremni vaditi kišobrane, to nam zaista nije padalo na pamet niti približno.

Tomaš i Anić su sa nekoliko prijatelja krenuli put Slivna, čiji je Anić ponos i jedno od najjačih balotaških imena. Dvojac je htio okruniti zajedničku igru velikom feštom. Odlično, ipak bezuspješno.

Stalo im auto na Prpuši:

Misija je naprasno zaustavljena kvarom na autu i to odmah pokraj igrališta na Prpuši. S obzirom da je dvojac jako medijski eksponiran, domaći navijači su ih prepoznali. Da bi stvar bila zanimljivija upravo u tom momentu trebao se održati ždrijeb prvog kola, a dvojac je pristao igrati ukoliko izvuku neku od domaćih ekipa kako bi odmah ušli u arenu. Upravo se to i dogodilo, a ostalo je povijest.

Momci su se plasirali u 4 ekipe i do tada pobijedili neke jako ozbiljne igrače i ekipe. Što nam donosi završnica, ostaje nam za vidjeti. Zoran Anić, do kojeg smo tokom dana došli, tvrdi nam da im sada kišobrani služe za zaštitu od sunca i da im je to velika prednost u odnosu na svakog protivnika pri ovim nesnosnim vrućinama.

Comments are closed.