Odlični Darko Radinović Dim: VUKAN POSLJEDNJI POLUFINALIST MASTERSA

Nadolazeći derbi na Hanu i rezultati 26.9. 2.dio: NEUMOLJIVI DRAGAN ŠIŠKO
27 rujna, 2016
Rezultati 27.09. 1.dio: TENDŽERA, JOKAC, RINO I STIPE RUŠČIĆ DO POBJEDA
28 rujna, 2016

Odlični Darko Radinović Dim: VUKAN POSLJEDNJI POLUFINALIST MASTERSA

Tonći Vukan, Neno Juričić i Marko Plazonja

Tonći Vukan, Neno Juričić i Marko Plazonja

Sinoć je u Brnazama u sklopu Mastersa odigran još jedan od niza derbija. U njemu su Neno Juričić, Marko Plazonja i Ante Tonći Vukan pobijedili Matu Paveškovića, Ivana Iku Palaversu i Slavka Maretića rezultatom 2:1. Kompletna garnitura ponajboljih balotaških analitičara i skauta sjatila se u Brnaze. Prvi i treći set dobili su Vukanovi momci, dok su se gosti iz okolice Splita u meč vratili u drugom setu. Pobjedila je bolja ekipa potpuno zasluženo, s obzirom da su sva tri aktera u poraženoj ekipi imala stanoviti pad u igri u trećem setu. Igra u globalu je bila na iznimno visokoj razini.

Ždrijeb polufinala:

Vukan, Plazonja i Juričić idu na Hrvoja Milavića, Matu Balotu Boticu i Ivana Šuška, dok se u drugom polufinalu sastaju Ivan Šošić Rico, Dine Botica i Jure Stanić protiv ekipe koju predvodi jedan od najboljih sinjskih igrača Darko Radinović Dim.

Nije nam poznato dali su Dimu balote prva ili druga strast, s obzirom da mu balote nisu jedini hobi. Ono što je sigurno, Dim može ići i do kraja. S obzirom na konkurenciju, malo je analitičara vidjelo Dima i njegove momke među četiri ekipe. Njemu osvajanje turnira ni blizu nije strano, a kako momci igraju najbolje su osjetili Bekan, Joca i Čana u sklopu četvrtfinala. Kada su ih svi vidjeli među četiri ekipe, čak da izbacivaju Rica, Dinu i supertalentiranog Juru Stanića, ukazao im se Dim, sa kojim će svi navedeni imati pune ruke posla do kraja ovog odličnog balotaškog nadmetanja.

darko-radinovic-dim

Darko Radinović Dim

Comments are closed.