Okrenili 0:1 i 2:13: ĆIBO NAKON PREOKRETA IZAZVAO PUBLIKU NA SKOK U DALJ S MJESTA

Sinjani u akciji: BOŠKO PENIĆ I IVAN PENIĆ DOMINANTNO
14 lipnja, 2016
Fenomenalni Juka Radman: JEDNIM UDARCEM U KLJUČNOM MOMENTU NAPRAVIO 6 PUNATA
16 lipnja, 2016

Okrenili 0:1 i 2:13: ĆIBO NAKON PREOKRETA IZAZVAO PUBLIKU NA SKOK U DALJ S MJESTA

Zoran Jokić Šimun Bilandžić

Zoki, Ćibo i Kurt

Još se prašina Omiša od meča Ive Škobalja, Branka Bunje i Ive Gojsalića nije ni slagla, a nove balotaške drame izdešavale su se jučer na ušću Cetine. Prije dva dana su domaći lavovi u fantastičnom meču savladali Tigra iz Opuzena, o čijim šuterskim sposobnostima Omiš i Koprivno još bruje. S obzirom da trojac spada u najjače domaćinske igrače regije, to što su Tonći Dragičević i Tigar partije doveli do 14 i 15 punata je iznimno pohvalno. Ivo, Ivo i Branko prvog protivnika iz Srinjina su ispratili sa 16:0 16:0, tako da možemo konstatirati sljedeće: Da Tonći i Tigar češće imaju prilike posjećivati najsnažnije turnire, kada je kriterij u smislu najvećeg broja kvalitetnih igrača u pitanju, oni bi na tim turnirima bili potpuno ravnopravan takmac za vrh. Malo ekipa će se protiv Gojsalića, Bunje i Škobalja tu naigrati i gotovo da nema ekipe koju oni u dugoj tradiciji održavanja Omiša nisu pobijedili. Gosti sa južne balotaške hemisfere pokazali su kako se „čita“ teren, bliža, puca, zabija u gumi, koja je potpuno specifična i kao takva Omišu daje posebnu draž. Svaki pravi igrač gubi, ali kvalitet se jasno može iščitat, što je ovdje nedvojbeno slučaj. Stoga, veliko bravo za ovu odvažnu kombinaciju Vrgorac – Opuzen.

Okrenili nemoguće:

Za nastavak drame pobrinula se ekipa čiji je sastav Boris Kurtović Kurt, Zoran Jokić Zoki i Šimun Bilandžić Ćibo, koji su imali minus od jednog seta i 2:13 protiv ekipe iz okolice Splita. I na kraju sve to okrenili, te dobili drugi i treći set. Jokić je prošle godine dva puta osvojio Dicmo, a Ćibo je bio dio ekipe koja je igrala finale baš ovog turnira. Dakle, trojki Omiša. Kurt je jedan od najboljih igrača sa Klisa. U nastavku turnira ova ekipa imat će što za kazat.

57-ogodišnji Ćibo izazvao mladost Omiša na „skok u dalj iz mjesta“ nakon meča:

Nakon fenomenalnog preokreta uslijedio je spektakl. Naime, Ćibo je tražio u publici tko će iz mjesta skočiti dalje od njega. Naravno, dva mladića željna dokazivanja odazvala su se izazovu. Ćibo je skočio nevjerovatnih 240 !!! centimetara sunožnim odrazom iz mjesta, što je za čovjeka od 57 godina fenomenalno. Jedan od mladića (33 godine) skočio je 235centimetara, a drugi (29 godina) je osvjetlao obraz mladosti jedva „preskočivši Čibu“ sa 245 centimetara. Balote su spektakl i zabava, što su momci jasno pokazali, a najviše je uživala publika. Ćibu i njegove momke čeka borbena završnica Omiša.

Comments are closed.