Fenomenalni Juka Radman: JEDNIM UDARCEM U KLJUČNOM MOMENTU NAPRAVIO 6 PUNATA

Okrenili 0:1 i 2:13: ĆIBO NAKON PREOKRETA IZAZVAO PUBLIKU NA SKOK U DALJ S MJESTA
16 lipnja, 2016
„Sinjski Ronaldo“ danas u Omišu: SUPER MARIO NA BRANITELJE NASLOVA
16 lipnja, 2016

Fenomenalni Juka Radman: JEDNIM UDARCEM U KLJUČNOM MOMENTU NAPRAVIO 6 PUNATA

Jure Juka Radman 5

O Juri Radmanu kao o vodećem čistom pucaču posljednjih desetak godina već je mnogo toga rečeno. U paru sa Matom Kesićem jučer je dobio odličnu kombinaciju iz Tugara. Momci su standardnog prvotimca Igora Žuljevića odmarali za nastavak natjecanja.

Juka i Mate dobili su prvi set relativno lagano, a u drugom se vodila ozbiljna borba do rezultata 7:7. Tada se ukazala prilika za veću prednost favorita. Odlično odigravanje Kesića i polureštane balote Radmana ostavile su momke sa puntom na tlu i dvije balote u ruci u igri za respektabilna tri punta za tu fazu partije. Tada Mate Kasić potpuno nesretno (zid čudno odbija balotu) i dovodi kratku protivničku balotu u punat koja je ionako držala do tada dobar dio igre Tugarana. Juka je ostao na posljednjoj baloti, a protivničku je pucao za 4 punta ukupno. Istu je pogodio „kao macom“. Točnije, zalijepio je u mjestu, a ona je u nastavku potjerala sve protivničke balote u gumu, tako da nijedna nije bila više od 2 centimetra od gume, za svih 6 punata. 13:7 rezultat značio je pobjedu i plasman u polufinale.

Ždrijeb polufinala Korešnice:

Pobjednici ovog meča idu na kombinaciju otac i sin (Ante) Taraš i Veljko Maretić. U drugom polufinalu (S.M.S.) Slave Maretić i Siniša Stipić čekaju boljeg iz susreta Željko Juričić i perspektivni Ivan Žuljević protiv ekipe predvođene „Borom“ sa Grebena.

Comments are closed.