Omiš krenuo dramatično: U ZNAKU ŠIBENČANA, OZLJEDA IGRAČA I NEIZVJESNIH ZAVRŠNICA

Spektakl pod kišobranima: DRAMA GREBENA OD 6 I POL SATI I OPET PREKID
20 svibnja, 2016
Franje ili balote: „KIŠOBRANAŠI“ I NJIHOVE ZAFRKANCIJE
20 svibnja, 2016

Omiš krenuo dramatično: U ZNAKU ŠIBENČANA, OZLJEDA IGRAČA I NEIZVJESNIH ZAVRŠNICA

Šibenčani

Mladi Šibenčani u hladovini Omiša

Nekoliko ekipa iz najdaljih mogućih djelova regije najavilo je svoj dolazak u Omiš ove godine. Nastup nekih od kandidata za titulu tek se očekuje, a mladost Šibenika (točnije, na pola puta između Šibenika i Drniša) već se okušala na najlegendarnijim igralištima Dalmacije. Ekipa predvođena Zoranom Jokićem Zokijem i Ćibom nije imala previše milosti za mlade momke. Dečkima je ovo očito služilo kao upoznavanje terena za neke ozbiljnije pohode.

Drama sinošnjeg dvoboja:

Sinošnji dvoboj Fabjan Barić Fabo, Petar Muše Pinćo i Ivo Kulišić Kula naspram Ante Marina Pribe, Bepa i Željka Katušića ponudio je neviđenu dramu. Utakmicu su bolje otvorili Bepovi momci zbog boljeg poznavanja igrališta. Međutim Pinćo i Kula su utakmicu dovukli do 15:15, kada Pribe odigrava vanserijsku posljednju balotu. Na istu odgovara još briljantnijim potezom Fabo i rješava prvi set. U laganom drugom setu na krilima odličnog Pribe, koji je uvaljao i pogodio doslovno sve, dolazi do izjednačenja na 1:1. Međutim, u procesu dolazi do ozljede Željka Katušića. On kroz teške bolove igra do polovice trećeg seta i biva primoran izići iz igre. Momcima se iz publike pridružuje omiški as Čarija. Ipak, njegova izvedba bila je nedovoljna za preokret, a Srinjani dolaze do pobjede.

Diljem Dalmacije:

Od ostalih jučerašnjih važnijih utakmica izdvajamo pobjedu Hrvoja Milavića i Denisa Ramljaka na turniru u Stobreču koji je još u početnoj fazi, u utakmici koja je bila derbi po velikoj većini parametara. Ipak, u sjeni “Kišobranaša” i Omiša, Ramljak i Milavić našli su put do pobjede.

 

Ćibo

Ponos Dicma – Ćibo

Comments are closed.