Spektakl pod kišobranima: DRAMA GREBENA OD 6 I POL SATI I OPET PREKID

Koprivno do 30.05.: LUKA ŽURE KAO VODITELJ TURNIRA
19 svibnja, 2016
Omiš krenuo dramatično: U ZNAKU ŠIBENČANA, OZLJEDA IGRAČA I NEIZVJESNIH ZAVRŠNICA
20 svibnja, 2016

Spektakl pod kišobranima: DRAMA GREBENA OD 6 I POL SATI I OPET PREKID

hrvoje tešija

Hrvoje Tešija

Da su Romeo Tomaš i Zoran Anić spektakularna i zabavna kombinacija već smo se uvjerili, ali ovo što momci u igralištu proživljavaju postaje nestvarno.

Neki dan su dečki igrali pod kišobranima, a Tomaš je zabavljao publiku na način na koji samo on zna. Sinoć, još više zabave, još jači protivnici i još jača kiša.

Naime, Tomaš i Anić prvo su u 16 sati nastavili zaostalu utakmicu i pobijedili cijeli treći set igrajući ga sat i pol vremena. Nakon toga započeli su utakmicu protiv jednih od favorita turnira i domaćih Hrvoje Tešije i Vlatka Bana. Odmah su se našli u 6:1 zaostatku prvog seta. Tada Tomaš briljantnim potezom ostvaruje 6 punata za vodstvo. Tomaš i Anić kontroliraju partiju sa 14:8. Domaćin izlazi na 12, ali na tih 12 i ostaju.

U drugom setu briljntni dvojac otvara sa 9:1. Anić valja doslovno sve u 20 centimetara. Domaći par je na rubu ponora. Međutim, pravi borci kakvi jesu Hrvoje tešija i Vlatko Ban se izdižu i spretno okreću stvari na 15:13. Tada Tomaš za malo završava utakmicu. Međutim, to „za malo“ je ponekad puno i previše, a meč ulazi u treći set.

Treći set opet Tomaš i Anić bolje otvaraju sa 11:3. Domaćin je opet pred zidom. Tada umor od već šest i pol sati igre dolazi na napolatu. Ban i Tešija izlaze na 10:11. Tomaš jedva da stoji na nogama, drama na vrhuncu. Anić ga bodri, Tešija i Ban hrabre jedan drugog „dikana“. Publika u deliriju. Sve je bilo spremno za neviđenu završnicu, kad šta?! U tom trenutku se ukazala, ne kiša, nego krupa.

Fenomenalna utakmica. Dali je kiša spasila odlične i umorne Tomaša i Anića?! Dali je krupa spasila domaće i borbene Tešiju i Bana?! Odgovore ćemo dobiti u nastavku utakmice. Priča sa publikom, najava poteza unaprijed su zabava za mase, a Romeo Tomaš i Zoran Anić par koji ne smijete propustiti.

Romeo i Anić 2

Zoran Anić i Romeo Tomaš

Comments are closed.