Oproštaj od „showmena“: SUPERPOPULARNI JOHN OTIŠAO U ŠVEDSKU

Fenomen odličnog pucača Petra Bilokapića: JURE ŠKOKIĆ I MOGUĆI SPEKTAKL U SITNOM
26 rujna, 2016
Briljantni Petar Muslim: CRNA MAČKA MARETIĆA JOŠKO ŠERIĆ ŠERA OPET GAZI
26 rujna, 2016

Oproštaj od „showmena“: SUPERPOPULARNI JOHN OTIŠAO U ŠVEDSKU

john-bliznac

John prije polaska u Švedsku pozira za medije

Omiška publika uživala je dva puta tokom turnira parova u izvedbama švedskog internacionalca Johna. “Kapetan” mu je bio od iznimne pomoći, a još jedan miljenik navijača Jozo Terzić Skikalo Johna je stajao prolaza dalje kroz turnir.

Omiš je svakako velik turnir, ali John je taj koji mu daje dodatnu draž. Neprestana komunikacija sa bučnom i brojnom publikom, ovacije na Johnove poteze, koje su sve snažnije i snažnije što se meč bliži kraju, su neizostavan dio Omiša.

Ove godine će ostati upamćena situacija u kojoj je John pucao balotu za meč u kojem je izgubio. Na sošku je imao dvije balote i promašio. Sve to nije nikakvo čudo, jer John ne spada u sam balotaški vrh. U obranu ovog „showmwna“ ide i činjenica da je prilikom njihovog odigravanja brojna publika bila jednom nogom u igralištu. Čekao se još taj potez kako bi Johna na rukama iznijeli sa terena. Ono što nisu dočekali ove godine, omišani će sa nestrpljenjem čekati do iduće. John je na ovom odličnom turniru i u balotama u globalu uvijek dobrodošao.

Comments are closed.