Fenomen odličnog pucača Petra Bilokapića: JURE ŠKOKIĆ I MOGUĆI SPEKTAKL U SITNOM

Srinjine „starim“ prvacima: BOŽO VLADUŠIĆ I DALJE VLADAR U SVOM DVORIŠTU
26 rujna, 2016
Oproštaj od „showmena“: SUPERPOPULARNI JOHN OTIŠAO U ŠVEDSKU
26 rujna, 2016

Fenomen odličnog pucača Petra Bilokapića: JURE ŠKOKIĆ I MOGUĆI SPEKTAKL U SITNOM

Petar Bilokapić nal

Petar Bilokapić

Ukoliko postoji jedan igrač do čijih je poraza mnogo lakše doći nego do pobjeda, onda je to zasigurno odlični sinjski pucač Petar Bilokapić. On je po bodovima na diobi prvog mjesta za najboljeg igrača Dalmacije za 2016.godinu po „dalmacijabalote.com“, zajedno sa Denisom Ramljakom. To nikako nije slučajno, a osvojio je već šest turnira unutar godine.

Posljednja dva dana slavio je dva puta. U Dicmu protiv ekipe koju predvodi Tomislav Bašić Đomba, te u Omišu protiv ekipe koju predvodi Tiho Meter u velikom preokretu.

Po staroj poslovici da Bilokapić nije odličan ni „prašina se nebi dizala“, a nezavidan položaj u kojem se nalazi dijeli sa još nekoliko balotaških zvijezda. Kada Žure, Kesić, Botica, Žuljević, Bilokapić, Milavić, Stipić, Pavešković, Maretići, Medija, Gašpar, Dine Botica, Šušak, Čizmić, Ribičić, Juričić i ostali najpoznatiji balotaši izgube, oni koji ih pobjede zaslužuju pet minuta slave. U tom smjeru nastavljamo i dalje.

Derbi na Grebenu:

Na Grebenu je sinoć odigran derbi u kojem su Jure Škokić i Marijan Botica slavili u neizvijesnom meču 2:1. Njihovi rivali Vlatko Ban i Hrvoje Tešija su 5:15 pretvorili u 12:15 u sklopu trećeg seta. Imali su šansu za potpuni preokret. Međutim, ostali su prekratki.

U međuvremenu u Sitnom je ekipa koju je spojio kapetan Petar Dražić, a u sastavu Dražić, Slavko Maretić i Mladen Šimić slavila 2:0. Najzanimljiviji dio priče je to što će ovi junaci u sljedećem kolu balote odmjeriti protiv Mate Kesića i Luke Žure, ukoliko ovi u međuvremenu ne ispadnu. Utakmica je derbi, a balotaška javnost će na taj dan nedvojbeno biti u Sitnom.

Jure Škokić2

Jure Škokić

Comments are closed.