Originalni kralj: MARIJAN BOTICA PRVI DO „TRICE“

LEGENDARNI MARIN RIBIČIĆ I OMIŠKI GRAND SLAM U BALOTAŠKOM SVIJETU
8 svibnja, 2016
Na Dujinim krilima: BRILJANTNI MEDIJA IZNIO SEBE I GAŠPARA
9 svibnja, 2016

Originalni kralj: MARIJAN BOTICA PRVI DO „TRICE“

Botica i momci

Pobjednici u društvu pehara, autograma i Željka Roguljića Bate

U Korešnici se večeras odigralo finale jednog od jako dobro vođenih balotaških turnira. Zadnjih dvadesetak dana turnira točno se zna, što, kada, kako i zašto. U skladu s tim igrači se i ponašaju. Pripreme za trojke Omiša su u tijeku, pa neki od igrača nisu još u optimalnoj formi. Ipak, pobjednicima to ne oduzima baš ništa kada je titula u pitanju. Oni su do nje došli potpuno zasluženo i poprilično uvjerljivo.

U finalu protivnik nije pružio ozbiljan otpor, iako je do tada nanizao neke od favorita turnira. Ovo je također pokazatelj da su Mladen Šimić, Marijan Botica i Ante Peraica na vrhuncu forme. Momci su nastupili bez četvrtog igrača Tomislava Plazonića.

Peraica se ovime upisao u osvajače, Šimić je skočio na dva turnira, a “originalni kralj bakelita” čak na tri u 2016.godini. Po broju turnira je izbio na vrh, a da bi potvrdio status trebat će mu još koji turnir i to iz kruga najprestižnijih u regiji.

Zanimljivost:

Osim što je na ovoj lokaciji finalni dan prava fešta jića i pića, po izvještajima sa terena dogodilo se sljedeće. Igrač u naletu Mladen Šimić nakon utakmice pribavio si je i autogram od „kralja“ koji rijetki u regiji posjeduju. Istim se odmah pohvalio na slikavanju nakon finala (vidi papirić na fotografiji). Marijan Botica koji je jako nesklon davanju autograma ovog puta je očito popustio, što je pohvalno, s obzirom o kakvoj se legendi radi.

Za oni koji žele znati više:

Na jednoj drugoj lokaciji Ivan Iko Palaversa viđen je sa jednim najjačih menađera bakelita iz „Panonske“ Hrvatske. A od najljućih Ikinih konkurenata može se doznati kakvu je ponudu dobio. Po njihovim riječima ugledni menađer je Ivanu rekao sljedeće: „Ovdje ionako više ne možeš dobiti nikoga, a u nas gore ćeš i takav biti najbolji“. Što je od navedenog istina i tko gdje ide vrijeme će pokazati.

Iko i menađer

Zadnja slamka spasa, menađer i Ivan Iko Palaversa

Comments are closed.