Na Dujinim krilima: BRILJANTNI MEDIJA IZNIO SEBE I GAŠPARA

Originalni kralj: MARIJAN BOTICA PRVI DO „TRICE“
8 svibnja, 2016
Odgođeno: ANALIZA TKO ŠTEDI JOLU ŠERIĆA ŠERU, A TKO NE?!
9 svibnja, 2016

Na Dujinim krilima: BRILJANTNI MEDIJA IZNIO SEBE I GAŠPARA

Dujo Medija

Fotografija0216

Kakvu je samo predstavu sinoć ponudio legendarni sinjski igrač Dujo Medija, kada su svi mislili da je ono najbolje godinama iza njega, naprosto je za balotaške anale. Na preko 35 metara dugim igralištim Karakašice dujo je otpucao i odvaljao baš sve. To odvaljao je manje iznenađenje s obzirom da je on tu domaćin. Ipak, otpucati na taj način na toliko teškim igralištima je za svaku pohvalu i to pet sati u kontinuitetu.

Postavlja se pitanje zbog čega se uopće ušlo u tri partije. Protivnik je odigrao jako dobro i dobio prvi set na devet punata. Osnovni razlog je loša izvedba Maria Gašpara, rezultatski najboljeg sinjskog igrača iz 2015.godine. Mario se donekle u drugom setu probudio pa je meč ušao u egal završnicu. Bilo je i 13:13 i 14:14. Protivnik je imao na 14:15 punat na tlu i meč loptu. U tom trenutku momke je izdala i sreća te se ušlo u treći set u kojem je i Gašpar probriljirao, a protivnik ostao na sitnim puntima.

Duji ovakve izvedbe u Karakašici nisu strane i od njega ne očekujte mnogo lošije partije do kraja turnira. Za titulu će mu trebati i super Mario iz prošle sezone, jer ovaj nije ni sjena onoga sa Hana. Ipak, sa Mariom nikad niste sigurni. Za njega (u terenu) vrijedi ona: „Ne vjeruj mu ni kad darove nosi“. Razlog tome je koliko god on loše protiv vas igrao, nikad ne znate kada dolazi stotinjak njegovih cikanih balota za redom. A tada ni najboljima pobjede nema.

Dali je Dujo nakon pobjede otpjevao pjesmu klape Fortuna “Oj Cetino kud bi tekla” još nam nije poznato. Međutim ukoliko jest, zabave i fešte nije nedostajalo s obzirom da je izvedba u rangu sa originalom, a sam Dujo vrstan pjevač.

Comments are closed.