Otišao po njega u Njemačku zbog utakmice bakelita: NEVEN LJUBAS „PEPSI“

SDŽ dobila još jednog prvoligaša: OMIŠKA „GORČINA“ IZDOMINIRALA 2.HBL-jug
5 travnja, 2017
Ruše rekorde gledanosti: „KUNJKE“, ŽELE, ŽIKA I VELIKI ANTE LJUBIČIĆ
6 travnja, 2017

Otišao po njega u Njemačku zbog utakmice bakelita: NEVEN LJUBAS „PEPSI“

Neven Ljubas Pepsi

Neven Ljubas “Pepsi”

Veliki spektakl nam najavljuje legendarni Mate Kesić večeras u Kaštelima od 19:00. Naime, protiv ekipe koju predvodi mlada zvijezda boćanja Duje Pirić sastaju se Vice Malenica i Neven Ljubas „Pepsi“. Ništa u toj priči nebi bilo neobično da se Malenica nije privatnim avionom nakratko zaletio po nezamjenjivog Pepsija ravno u Njemačku.

Za meč se momci pripremaju danima. Malenica iz igrališta ne izlazi po 12 sati dnevno, a Pepsi je za vrijeme boravka u „obećanoj zemlji“ unajmio privatnog trenera. Nezapamćeno. Momci će mladost regije dočekati više nego spremni. A usput budi rečeno kako se ta mladost predvođena upravo Pirićem nalazi u velikoj seriji pobjeda.

Naime, on je u komcinaciji sa mladim nadama Ninom Mršom i Stipom Pivčevićem savladao odličnu kliško-dugopoljsku kombinaciju prije svega nekoliko dana jako uvjerljivo, rezultatom 2:0 u meču u kojem je Stipe Pivčević bio igrač utakmice. On je na prvaru briljirao, a Mrša i Pirić nisu odigrali ništa lošije. Stoga, večeras nas očekuje prava poslastica.

Stipe Pivčević Nino Mrša Duje Pirić

Stipe Pivčević, Nino Mrša i Duje Pirić

Comments are closed.