Ruše rekorde gledanosti: „KUNJKE“, ŽELE, ŽIKA I VELIKI ANTE LJUBIČIĆ

Otišao po njega u Njemačku zbog utakmice bakelita: NEVEN LJUBAS „PEPSI“
5 travnja, 2017
Anić konačno zaustavljen: TADIĆ I ŠIMIĆ SPREMNI ZA ZAVRŠNICU JESENICA
6 travnja, 2017

Ruše rekorde gledanosti: „KUNJKE“, ŽELE, ŽIKA I VELIKI ANTE LJUBIČIĆ

Kunjke

“Kunjke”

Fenomenalan balotaški dan je iza nas. Imalo se što vidjeti na terenima regije. Najprije je mladi Duje Pirić pobjedio zahuktalog „Pepsija“ rezultatom 2:0. Nakon toga je u derbiju Basta Ivan Iko Palaversa dominirao utakmicom, zajedno sa svojim Matom Paveškovićem za 2:0 pobjedu protiv „kralja bakelita 2016“ Hrvoja Milavića u paru sa Tonćem Jerićem. Po dojavama sa igrališta Pavešković i Palaversa su odigrali vanserijski meč.

Ipak, priča večeri su dvije ekipe koje pune dvorane. U Kaštelima je ekipa „Kunjke“ slavila i u drugom meču, da bi dečki odmah pitali: „Kada će ždrijeb?!“ Oni naprosto ne mogu dočekati idući meč, kao ni njihovi navijači. Mjesta u dvorani kada igraju Damir Mandić Car, Mišo Ivančić i Vinko Biočić naprosto nema.

Što tek reći za ekipu „Opća opasnost“, koju je okupio osebujni superstar balota popularni Jure Žižić Žika. On je spojio Željka Juričića i Antu Ljubičića sa samim sobom u momčad kojoj je četvrti igrač jednako u Stobreču popularni, ali i jednako osebujni Klarić. Publika je stigla u velikom broju na meč protiv Ivana Žuljevića, Ante Plazonje i Ante Šilovića. Svi su čekali dramu, i za malo su je dočekali na 4:4 u trećem setu. Ipak, Juričićevo iskustvo, Žižićev učinak i Ljubičićeva lucidnost su presudili utakmicu.

Ivan Šiško Ante Ljubičić nasl

Ante Ljubičić i fanovi

Comments are closed.