Pa jeli to moguće?! NE, NIJE, SA 6 PUNATA GRANČIĆI IZVELI NEMOGUĆE ZA 16:15 POBJEDU

Raskrunili „kralja bakelita iz 2015.godine“: MARATON OD 6 I POL SATI MARIO GAŠPARU I DUJI MEDIJI
3 rujna, 2016
Derbi na Kacunaru: DINE BOTICA I JURE STANIĆ POBJEDILI BRANITELJE NASLOVA
4 rujna, 2016

Pa jeli to moguće?! NE, NIJE, SA 6 PUNATA GRANČIĆI IZVELI NEMOGUĆE ZA 16:15 POBJEDU

Matijas Grančić Ante Grančić 2

Rođaci

Dok su otac i sin Mario Rodić i Jure Rodić furiozno okončali svoj meč na jednom od omiških terena, publika je čekala ljubimce. Čekala je rođake Grančić iz Imotskog. Ante Grančić i Matijas Grančić su već u prethodnom kolu pogotkom iz zraka na 14:15, siguran poraz pretvorili u pobjedu, na oduševljenje spomenute publike.

Sinoć su bolje otvorili meč. Prvi set imali dobiven pa ga izgubili. Gledajući na to kako su protutnjali drugim setom (16:1), moglo je biti i 2:0 lagano. Ipak, s obzirom da su u bakelit i vuču tek zakoračili, sve je to dio procesa. U trećem setu domaćin predvođen Mirkom Stanićem je proigrao i poveo 10:15. Bilo je toliko „gotovo i beznadno“ za mlade prvake da se Ante Grančić čak odlučio na „vuču“ (što je čisti raritet). A onda tom istom vučom napravio, ni manje ni više nego, šest punata za pravu ekstazu publike u Omišu. Naime, u Omišu je svakodnevno između 250 i 500 ljudi, što je za balote odličan podatak.

Prava je šteta što organizator nema mogućnost prodaje ulaznica za utakmice Grančića, jer vjerujte u trećem kolu mjesta pored zoga biti neće.

Jure Rodić Mario Rodić

Jure i Mario Rodić nakon titule u Ravnicama

Comments are closed.