„PEKARI“ DALJE NA KRILIMA LEA VETME I MARKA KOVAČEVIĆA

UKIĆ POBJEĐUJE, KULIŠIĆ DOMINIRA SRINJINAMA, DOLIĆU I EKIPI SINJSKA LJEPOTICA
26 travnja, 2016
Rođaci bolji u derbiju: VELE ODLIČAN, GORAN BULIĆ IGRAO POD TEMPERATUROM
26 travnja, 2016

„PEKARI“ DALJE NA KRILIMA LEA VETME I MARKA KOVAČEVIĆA

Marko i Leo

Leo Vetma i Marko Kovačević

Veza ekipe „Pekara Marin“ i turnira u Žrnovnici uvijek je bila jaka. Kapetan Ratko Kovačević tamo ništa ne prepušta slučaju. Polufinale od prošle godine za njega je bio očito neuspjeh. Na “Ratkovoj livadi” sve osim prvog mjesta za njega je podbačaj. Nakon tog poraza menadžment je radio brzo, ekspresno i točno. Ratko se „fuzirao“ sa Sinišom Stipićem, a par je na istoj lokaciji osvojio turnir parova netom nakon završetka lige i to jako dominantmno. Ratko je besprijekoran valjač na tom igralištu, a pravi igrač iza njega čini se kao nepobjediva kombinacija.

Serija pobjeda bez poraza još uvijek traje. Međutim, sinoć je niz nepobjedivosti jako visio. Prvi set „Pekara“ je pružila svoju igru i sigurnu pobjedu. Stipić je u prva dva sata igre promašio svega dvije balote od čega je 10-ak reštao u mjestu, da bi se njegova igra naprosto raspala i to na sitnim puntima u drugoj partiji (8:6). Izmjenu je tražio sam, a uzrok je očajna fizička priprema. Noge i ruke više nisu radile ono što treba i izmjena je bila nužna.

Leo Vetma za spas:

Bombarder sa Grebana Leo Vetma je dokaz da Ratko i Marin znaju što rade. To je igrač koji jednako dobro može odigrati pucača i korektora, a njegovo prisustvo uz teren pravi je luksuz za ekipu. S obzirom na iskustvo, jako se brzo sposoban prilagoditi situacijama u utakmici. U kombinaciji sa suigračima, pogotovo sa sinoć briljantnim Markom Kovačevićem osvaja i drugi skoro izgubljen set. Naime, Marko je u nizu odigrao preko 30 fenomenalnih balota (pogotovo valjačkih) kao korektor, čega se nebi posramili ni igrači sa mnogo jačom reputacijom.

Najveći konkurenti su već prošli, a do kraja turnira nas očekuje pravi spektakl.

Comments are closed.