PETAK 17:00 – OD HAMBURGA DO KANADE ! Spektakularno finale Karakašice !

IZOBRAZBA TRENERA: Luko Hendić kao veliko boćarsko ime uključeno u projekt !
19 veljače, 2020
Danas veliko finale: SUTRA ŽDRIJEB “TROJKE” 3+1 U KARAKAŠICI
21 veljače, 2020

PETAK 17:00 – OD HAMBURGA DO KANADE ! Spektakularno finale Karakašice !

Bože Prcela (lijevo) i Jure Radman (desno)

Jedan od ljudi koji o balotama piše pjesma, Bože Prcela, je jako zadovoljan sa svime čemu svjedoči ovoga trenutka u balotama. Pjesmu o legendarnom Juri Juki Radmanu nije pjesmu napisao badava. Naime, Juka, Žuka i Mate igraju sutra (petak) u 17:00 sati u Karakašici prvo veliko finale u 2020. Finale je to koje će pratiti navijači u dijaspori, kao i svako drugo veliko finale u balotama u Dalmaciji dosada.

Nezapamćeno velik broj klikova iz Kanade i Njemačke:

Finala u Dalmaciji se značajno prate van lijepe naše, ali statistike koje kao portal vodimo po svakoj objavi nam govore da kada god legendarni Juka igra broj klikova iz Hamburga i Kanade ide u nedogled. To znači da su tamo vrlo vjerovatno Jukini najvjerniji navijači. Dali je tome tako Juku ćemo priupitati nakon finala u kojem će mu protivnici biti mladi i poletni Žika Ivan i Studeni. Utakmica je 50:50 po početnim prognozama. Dakle, troznak.

Organizator poziva navijače:

Organizator nadmetanja, inače novo lice u „Top 16“ igrača Dalmacije po Rankingu za 2019.godinu (zaslužio All star status za 2019) odlični Ante Markulin poziva sve prijatelje balotanja na zabavu i druženje. Ipak, ono što će Anti biti zabava, takmacima neće, jer onaj tko dobije utakmicu napraviti će odmak u istom tom Rankingu koji igračima znači jako mnogo. Ako „Studeni“ dobije utakmicu napraviti će značajan uzlet već u veljači, jer je već uzeo pehar u Gradacu (imati će 2450 bodova). Juki je zadnji trenutak da spriječi njegov bijeg u poretku, pa se očekuje utakmica na nož, vjerujemo korektna, ali sve samo ne prijateljska. Ulog je već sada velik, a iz terena ih ja malo koji će htjeti izići poraženi.

Comments are closed.