Petak polufinale u Turjacima: CETINSKI KRAJ UZ SVOJE FAVORITE !

Zaostala utakmica prvog kola: KOMIŽA I JOŠKO MARDEŠIĆ BOLJI OD NAKLICA !
15 studenoga, 2021
Zimska liga Sinj 2021/22: JOKIĆ I NENO NOSE MAČKULU DO TRONA ?!
18 studenoga, 2021

Petak polufinale u Turjacima: CETINSKI KRAJ UZ SVOJE FAVORITE !

Jedno od, uvijek zanimljivih, nadmetanja, ono u Turjacima se bliži svom kraju. Za odigrati je preostala još druga polufinalna utakmica i samo finale. Prvo polufinale je za nama, a finalisti su kombinacija Studeny/Jerić.

Drugo polufinale će ponuditi susret između najbolje kombinacije u bakelitu P.Bilokapić/Žure, kojoj će se suprostaviti Dinko Dine Botica, Dario Tendžera Gren i Ante Tomašević.

Naravno cetinski kraj je “više/manje” uz potonju kombinaciju, a izjavu nam je nakon dugog putovanja po Italiji i odrađenog skautinga ponudio Ante Tomašević: “Noventa nije ona ista otkad je nekoliko naših reprezentativaca napustilo klub. Gaglianico ju je prešao, ali BRB Ivrea i La Perosina su još u konkurenciji. Išao sam pogledati i najbolje raffa ekipe u Serie A, ali za razliku od volo boćanja, koje još uvjek igraju u jednog skupini, najviši raffa rang su podijelili u dvije grupe. Ipak, pratim neke zanimljive igrače, pa ćemo vidjeti što budućnost nosi. Zasada mogu reći da su Gren i Dine spremni za utakmicu polufinala. Protivnik je najteži mogući, ali to je sport. Moji vjeruju u pobjedu. Ne samo u polufinalu nego vjeruju i u naslov prvaka.”

Utakmica bi se trebala igrati u petak, a Turjaci, kao po dobrom starom običaju su garant uzbudljive završice. Tako će biti i ovaj put, u to nema sumnje. Utakmice su potpuno otvorene, a na tron može bilo koja od tri preostale ekipe.

Comments are closed.