Zaostala utakmica prvog kola: KOMIŽA I JOŠKO MARDEŠIĆ BOLJI OD NAKLICA !

Istra Poreč sama na vrhu: BISTON HVATA PRIKLJUČAK !
15 studenoga, 2021
Petak polufinale u Turjacima: CETINSKI KRAJ UZ SVOJE FAVORITE !
15 studenoga, 2021

Zaostala utakmica prvog kola: KOMIŽA I JOŠKO MARDEŠIĆ BOLJI OD NAKLICA !

Još jedna utakmica ostaje za odigrati i to između Komiže i Stivana na Braču. Ona utakmica koja je uz navedenu dobila novi termin jest BK Komiža – BK Naklice u Komiži.

Tamo je odlični Joško Mardešić dominirao susretom. Potez dana je svakako njegovih 41 od 44 u brzinskom izbijanju i to nakon što je Ivan Čorić pogodio jako dobrih 40 od 47. Prijeći 40 kao drugi u situaciji u kojoj imaš 44 boće “u nogama” je doseg kojim se ne može mnogo boćara pohvaliti. Štoviše, trebalo bi se vraćati godinama unatrag da bi detektirali neki sličan rezultat. Sve je to pokazatelj odlične psihološke pripremljenosti nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske. Mardešić je sve zajedno odradio bez previše emocije i sa puno mirnoće, što je pokazatelj mnogim mladim igračima na koji način pristupati brzinskom izbijanju.

Komiža je ovim rezultatom pobjegla Hajduku Rašica na četiri boda i sada je u poziciji da pobjedom na Braču zadrži osjetno vodstvo na jedan duži period. Po našem “izdvojenom mišljenju” Komiža je na Braču favorit za dobiti utakmicu, što nije neko iznenađenje obzirom da se radi o vodećoj momčadi lige. Ipak, Stivan je sve samo ne lagan protivnik, pa će Mardešić, Bepi Bašić, Eldin Fiorentino i ostatak momčadi Jerka Marinkovića tamo imati pune ruke posla. Utakmica bi se trebala odigrati idući vikend.

Comments are closed.