Počinje zimska sezona balotanja: “LIGA SOLIN” (3+2) PRED BALOTAŠIMA

OTOK: Jure Radman, Igor Žuljević i Ivan Žuljević najbolji
26 rujna, 2018
JOŠ 2 DANA I TURJACI – PAR (2+1): Povijesni prvi „Grand Slam“ u balotama
29 rujna, 2018

Počinje zimska sezona balotanja: “LIGA SOLIN” (3+2) PRED BALOTAŠIMA

Liga Solin

Nakon što smo saznali tko su polufinalisti na Hanu, tamo nas čeka sama završnica. Upravo kao i u Omišu. Ta dva “Grand slama” će dati odgovore na mnoga pitanja, kao i ono tko će biti novi “Kralj bakelita”.

U međuvremenu počinje zimska sezona balotanja, a sa njom i odlična zimska liga u Solinu. Osma sezona po redu će nam donijeti mnogo uzbuđenja. Organizator poziva sve prijatelje balotanja na sudjelovanje u igri i mnogo dobre zabave.

Prošla sezona nam je ponudila neka ozbiljna balotaška imena, kao što su: Gojko Melvan, Marko Plazonja, Veljko Maretić, Petar Crljen, Mijo Budiša, Hrvoje Perkušić, Ante Delić, Ivan Delić, Deni Pisac, Danijel Gotovac, Luka Žure, Tomo Plazonić, Denis Ramljak, Marko Melvan, otac i sin Žuljević, Juka Radman, Mate Kesić, Marijan Botica, Ante Vučemilović i mnogi drugi balotaški asevi.

Titulu brani ekipa „Barun“, a prijave za „Ligu Solin“ (3+2) je moguće izvršiti na kontakt 099/793-3322 (Petar Katić). Tko bi u konačnici mogao na tron u ovom je trenutku, naravno, nemoguće predvidjeti.

Comments are closed.