Podigli igru na viši nivo: PAVEŠKOVIĆ I UGRIN OTPUCALI GOTOVO SAVRŠENO

UZEO BOĆE PRVI PUT U ŽIVOTU: Klement „Kleme“ Ugrin pokazao svu raskoš talenta
10 prosinca, 2017
DANAS FINALE JESENICA: Novi “Kralj” Marijan Botica igra zadnje finale u godini
21 prosinca, 2017

Podigli igru na viši nivo: PAVEŠKOVIĆ I UGRIN OTPUCALI GOTOVO SAVRŠENO

Milivoj Papić Vlade Sabljić Mate Pavešković

Fantastično polufinale imala je priliku vidjeti publika u Žrnovnici. Tamo su se Klement Ugrin i Jure Žižić suprostavili legendama ove igre Mati Kesiću i Mati Paveškoviću. U meču iskustva protiv mladosti slavio je onaj iskusniji par u tri iscrpljujuća seta.

Bolje su meč otvorili Ugrin i Žižić, a način na koji su pucači Ugrin i Pavešković otpucali ovaj briljantan meč je nezapamćen. Promašenih balota gotovo da nije uopće bilo. Kesić i Žižić su odigrali na jednako visokom nivou. Mate i Mate su se brzo našli u minusu od jednog seta i blagom zaostatku u drugom setu. Ipak, lucidnost i iskustvo rezultirale su preokretom i pobjedom u drugom setu. Pri rezultatu 11:11 u odlučujućem trećem setu, više znanja i spretnosti pokazali su Pavešković i Kesić koji su se ovim trijumfom plasirali u finale ovog uvijek cijenjenog nadmetanja jako bogate tradicije.

Osim ovog rezultata, čeka nas finale nadmetanja u Jesenicama, kao i službeno proglašenje Marijana Botice novim „Kraljem bakelita 2017“, kao rezultatski najuspješnijim igračem regije za proteklu godinu po portalu „dalmacijabalote.com“.

Comments are closed.